To je to što me zanima!

Restart koalicija odgodila je aktivnosti u Zadru, Škoro u Dalmaciji, HNS otkazao skupove

Najodgovornija stvar koju mi političari nakon sve većeg broja zaraženih koronavirusom možemo napraviti jest ukinuti predizborne skupove, smatraju u HNS-u
Vidi originalni članak

Restart koalicija, zbog širenja zaraze koronavirusom na zadarskom teniskom turniru Adria Tour, odgodila za ponedjeljak najavljeni predizborni skup i ostale planirane aktivnosti u Zadru.

- Obavještavamo Vas kako Restart koalicija, sastavljena od odgovornih stranaka članica, zbog sigurnosti zdravlja građana uslijed novonastale epidemiološke situacije odgađa predizborni skup i sve za danas planirane aktivnosti u Zadru - objavili su iz Restart koalicije.

I dok su aktivnosti u Zadru odgodili, predsjednici stranaka i kandidati Restart koalicije za danas poslijepodne su najavili druženje s građanima u Maksimiru u Zagrebu.

HNS je zbog ponovnog širenja zaraze otkazao sve predizborne skupove. Pozvali su ostale političke stranke da učine isto.  U predizbornoj kampanji HNS nastavlja komunicirati s građanima putem digitalnih platformi, medija i telefonom, jer kažu, ništa nije važnije od zdravlja naših građana.

- Prvi val koronavirusa za sobom je ostavio ekonomske posljedice i ne možemo dopustiti ponovno gašenje svih gospodarskih aktivnosti. O tome trebaju prvenstveno misliti oni koji pretendiraju na mjesto premijera. Politika ne smije i ne može biti ispred sigurnosti i zdravlja ljudi, kao ni gospodarske stabilnosti - poručio je Predrag Štromar.

Poruku predsjednika HNS-a objavili su na Facebooku.

Sve najavljene predizborne aktivnosti u Dalmaciji otkazao je i Miroslav Škoro.



- Druženja s građanima Miroslava Škore najavljena za sljedeća tri dana u Dalmaciji otkazuju se zbog ponovnog razbuktavanja korona virusa. O predstavljanju lista za IX. i X. izbornu jedinicu više informacija javit ćemo naknadno, kao i o daljnjem načinu vođenja predizborne kampanje - izvijestili su iz Domovinskog pokreta.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 22.06.2020.

    Ne daj Bože da se netko od političara razboli. Šta će Hrvatska bez njih. Strah me i pomislit.

  • mapa 22.06.2020.

    I bolje da vas nema,prodajete maglu za dobru saborsku plaču-uhljebistan. :)

  • 22.06.2020.

    Meni uopće nije jasno u doba korone da bilo gdi budu skupovi.Svi mi znamo za koga budemo glasovali.Ja uopće više ne gledam na TV ni jednu stranku niti me je briga .Najviše volim crvenu boju i tu je moj glas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare