Obavijesti

News

Komentari 6

Restart koalicija odgodila je aktivnosti u Zadru, Škoro u Dalmaciji, HNS otkazao skupove

Restart koalicija odgodila je aktivnosti u Zadru, Škoro u Dalmaciji, HNS otkazao skupove
1

Najodgovornija stvar koju mi političari nakon sve većeg broja zaraženih koronavirusom možemo napraviti jest ukinuti predizborne skupove, smatraju u HNS-u

VIDEO

Restart koalicija, zbog širenja zaraze koronavirusom na zadarskom teniskom turniru Adria Tour, odgodila za ponedjeljak najavljeni predizborni skup i ostale planirane aktivnosti u Zadru.

- Obavještavamo Vas kako Restart koalicija, sastavljena od odgovornih stranaka članica, zbog sigurnosti zdravlja građana uslijed novonastale epidemiološke situacije odgađa predizborni skup i sve za danas planirane aktivnosti u Zadru - objavili su iz Restart koalicije.

I dok su aktivnosti u Zadru odgodili, predsjednici stranaka i kandidati Restart koalicije za danas poslijepodne su najavili druženje s građanima u Maksimiru u Zagrebu.

HNS je zbog ponovnog širenja zaraze otkazao sve predizborne skupove. Pozvali su ostale političke stranke da učine isto.  U predizbornoj kampanji HNS nastavlja komunicirati s građanima putem digitalnih platformi, medija i telefonom, jer kažu, ništa nije važnije od zdravlja naših građana.

- Prvi val koronavirusa za sobom je ostavio ekonomske posljedice i ne možemo dopustiti ponovno gašenje svih gospodarskih aktivnosti. O tome trebaju prvenstveno misliti oni koji pretendiraju na mjesto premijera. Politika ne smije i ne može biti ispred sigurnosti i zdravlja ljudi, kao ni gospodarske stabilnosti - poručio je Predrag Štromar.

Poruku predsjednika HNS-a objavili su na Facebooku.

Sve najavljene predizborne aktivnosti u Dalmaciji otkazao je i Miroslav Škoro.



- Druženja s građanima Miroslava Škore najavljena za sljedeća tri dana u Dalmaciji otkazuju se zbog ponovnog razbuktavanja korona virusa. O predstavljanju lista za IX. i X. izbornu jedinicu više informacija javit ćemo naknadno, kao i o daljnjem načinu vođenja predizborne kampanje - izvijestili su iz Domovinskog pokreta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.
Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u