To je to što me zanima!

Zbog slatkiša pomajka i baka tjerale curicu da trči do smrti

Vlasti su izvijestile kako je Savannah Hardin dehidrirala. Policija je prošlu srijedu pomajku (27) i baku (46) djevojčice uhitila te bi mogle biti optužene za ubojstvo
Vidi originalni članak

Savannah Hardin (9) iz SAD-a su pomajka i baka tjerale da bez prestanka trči tri sata i to zato što je jela slatkiše. AP piše kako je djevojčica dehidrirala te je  nakon nekoliko dana umrla. Policija je prošlu srijedu uhitila pomajku i baku te bi mogle biti optužene za ubojstvo. 

Svjedoci su policiji ispričali kako je pomajka Jessica Mae Hardin (27) curicu tjerala da nekoliko sati trči bez prestanka, a onda je kasnije istoga dana nazvala policiju i rekla im kako je djevojčica imala napadaj.  

Vlasti su objavile kako još istražuju da li su pomajka i baka Joyce Hardin Garrard (46) curicu tjerale da trči verbalnim prijetnjama ili su joj prijetile i batinama.  

Idi na 24sata

Komentari 35

  • mihaela1000 28.02.2012.

    Za ovak nekaj opravdavam smrtnu kaznu....... Brrrrrr, kaj su sve sposobne ženske! Isto ko i one kaj svoje male curice unakazuju u ime izbora ljepote! Grozno!!!

  • Riječanka69 28.02.2012.

    pomajka? a gdje je "predivni" otac? njega se ne spominje! i njemu bi trebali suditi, ne vjerujem da je ovo bilo prvi put da ovako dijete zlostavljaju, grozno.

  • Andrada 28.02.2012.

    e sad baba i pomajka na trcanje! Do beskonacno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare