To je to što me zanima!

Zbog tajlandskog kralja hotel u Njemačkoj i u ovoj situaciji radi

Kralj nije pobjegao iz svoje zemlje zbog širenja korona virusa, nego se u njezinu jeku zatekao u Njemačkoj, ali je očito odlučio da se zasad ne kani vraćati
Vidi originalni članak

Svi su njemački hoteli zatvoreni zbog pandemije korona virusom, osim jednog. Tajlandski kralj Maha Vajiralongkorn i njegova pratnja, nekoliko žena i sluge, dobili su, čini se posebnu dozvolu da se sklone u Grand Hotelu Sonnenbichlu, smještenom na obroncima Alpa u južnoj Njemačkoj. 

Glasnogovornik mjesnih vlasti u Garmisch-Partenkirchenu potvrdio je da je hotel dobio posebno odobrenje za smještaj uvaženih gostiju. 

- Oni su jedinstvena, homogena skupina ljudi koja se nikamo ne kreće - kazao je. 

Tajlandski kralj (67) voli Bavarsku i ondje često tijekom godine provodi dosta vremena te je vlasnik vile na jezeru Starnberg. 

Kralj nije pobjegao iz svoje zemlje zbog širenja korona virusa, nego se u njezinu jeku zatekao u Njemačkoj, ali je očito odlučio da se zasad ne kani vraćati.

Zbog toga ga na društvenim mrežama kritiziraju Tajlanđani koji žive u inozemstvu, no oni u domovini to ne mogu jer je vrijeđanje kralja protuzakonito. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vx123 31.03.2020.

    S kraljevima i plemstvom su se jedino Francuzi svojevremeno ispravno obračunali.

  • 25.03.2020.

    Radi nekoliko hotela u Njemačkoj.. Nije istina da je sve zatvoreno

  • 25.03.2020.

    Većina kraljeva u povijesti poznata je samo po biježaniji u neprilikama i trošenju državnog novca , drugačije rečeno obični bezvrijedni paraziti kojih bi e svaka država trebala osloboditi ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare