To je to što me zanima!

Zbog 'tučnjave' s Končarom je zaradio dvije kaznene prijave

Ljubičić je, osim teške tjelesne ozljede, zaradio i dvije kaznene prijave. Jednu zbog oštećenja tuđe stvari, a drugu zbog osnovane sumnje da je samo nekoliko sati prije izvršio tešku krađu
Vidi originalni članak

Ante Ljubičić koji je početkom studenog zadobio prijelom lijeve noge dok se "tukao" s bistom Rade Končara u Splitu, izašao je iz bolnice. 

Policija ga je, nakon izlaska, pozvala na razgovor kako bi otkrila pozadinu cijelog slučaja, odnosno, kako bi utvrdili pod kojim je okolnostima došlo do "tučnjave" između Ljubičića i biste, piše Slobodna Dalmacija

NEMA NIŠTA PROTIV RADE, ALI... Srušio spomenik Končaru: 'Ma, popio sam i malo se naslonio...'

Ljubičić je, osim teške tjelesne ozljede, zaradio i dvije kaznene prijave. Jednu zbog oštećenja tuđe stvari, a drugu zbog osnovane sumnje da je samo nekoliko sati prije izvršio tešku krađu. Naime, sumnja se da je provalio u ugostiteljski objekt na rivi i ukrao nekoliko boca alkoholnog pića. 

ČOVJEK KOJI JE SRUŠIO 'KONČARA': 'Možda ću tužiti Split zato što bista nije bila dobro učvršćena'

Nakon što su se Antine fotografije počele pojavljivati u medijima i na društvenim mrežama, vlasnik ugostiteljskog objekta pogledao je na svoje nadzorne kamere ne bi li utvrdio radi li se o istom čovjeku. Kada je shvatio da se radi o Ljubičiću, odmah je to prijavio policiji. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • japanokinez 20.11.2018.

    Od svega je najvažnije šta mrzi komuniste i partizane.

  • Boksi_1 20.11.2018.

    Hahahaha!!! Sta nije baja izjavio da ce tuzit grad jer mu je Rade pao na nogu, a sad ima kz prijavu zbog ostecenog Rade?! Hahahahaha!

  • domoljub029 20.11.2018.

    Ljubičić je već najavio tužbu protiv Splita jer je Končar prvi njega napao i teško mu ozlijedio nogu jer u naguravanju je pao na Ljubičića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare