To je to što me zanima!

Zbog Ultre idu u dugove: Pola litre vode 30, kocka leda 5 kn

ULTRA EUROPE FESTIVAL Cijene u VIP loži još su i veće. Voda je ondje 35 kuna, mala piva 50, a za bocu od 0,7 votke ili whiskeya potrebno se isprsiti i izdvojiti čak 1.800 kuna
Vidi originalni članak

Šesto izdanje Ultra Europe Festivala okupilo je ljubitelje dobre glazbe iz cijeloga svijeta. Posjetitelji priznaju da su se zaduživali kako bi, iz raznih krajeva svijeta, došli u Split, a ne pomažu im niti cijene pića u festivalskom prostoru.

SPISKALA 35.000 KN 'Pobjegla sam od supruga zbog partyja i golotinje na Ultri...'

Pola litre vode na Poljudu dođe 30 kuna, a isto je toliko potrebno izdvojiti za malu bočicu Coca-Cole. Alkohol je, očekivano skuplji. Za 0,4 litre pive posjetitelji će izdvojiti 45 kuna. Čaša džina, primjerice, košta 30 kuna, a tekile 40 kuna.

Plaćanje je moguće samo određenim kreditnim karticama, a oni koji ih nemaju gotovinu moraju staviti na narukvice, što se dodatno naplaćuje 15 kuna po uplati.

Ipak, cijene u VIP loži još su i veće. Voda je ondje 35 kuna, mala piva 50, a za bocu od 0,7 votke ili whiskeya potrebno se isprsiti i izdvojiti čak 1.800 kuna. Naplaćuju se čak i kocke leda, a jedna kockica košta 5 kuna.

Posjetitelji ipak priznaju da su za dobru zabavu spremni i u dugove.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • listovača 08.07.2018.

    Vidim da još ima dosta domaćih likova koji bi da im turisti(ultraši jesu turisti) pošalju lovu sa napomenom da ovi samo oglase du su bili tu.Gadljivi su mi takvi licemjeri.80% tih ugostitelja i iznajmljivača bi da lova kapa a da oni mogu mirno spavati.

  • ButterFly- 07.07.2018.

    Samo jedna primjedba s moje strane - opali cijene i više pa tko voli nek izvoli, ali da se dio utržka izdvoji za saniranje nereda koji ostane iza.

  • ninjah 07.07.2018.

    I onda još blitvarija kmeči kako im turisti smetaju. Pljuc.

Komentiraj...
Vidi sve komentare