To je to što me zanima!

Zbog Vanje Halilović Barbieri više nije poželjan u društvu

Na udaljenosti od par stotina metara u Dubrovniku se smjestila vesela šestorka domaćeg jet seta, ali druže se samo dva para dok treći uspješno izbjegavaju
Vidi originalni članak

Na udaljenosti od samo nekoliko stotina metara u Dubrovniku su se ovih dana našla tri poznata para domaćeg jet seta. U Grad je prvi stigao Goran Ivanišević (40), koji je radio u dječjem teniskom kampu u Gospinu polju, sa suprugom Tatjanom (34) i djecom. Smjestili su se u hotelu Villa Dubrovnik u Pločama, dijelu Dubrovnika istočno od Starog grada.

 Nekoliko dana nakon tenisača i bivše manekenke u Dubrovnik su stigli Frane Barbieri (42) i Vanja Halilović (29). Smjestili su se u dvjestotinjak metara udaljenom Excelsioru, gdje se noćenje plaća najmanje 3000 kuna. Iako mu je Frane nekad bio jedan od najboljih prijatelja, Goran ga je u Dubrovniku uspješno izbjegavao. 

Sin osnivača i dugogodišnjeg šefa ACI marina Veljka Barbierija i osvajač Wimbledona već imaju isprepletenu ljubavnu prošlost. Frane je 90-ih bio s jedinom Hrvaticom koja je izabrana za Kraljicu svijeta, Danijelom Mihalić, a nakon njega s lijepom Riječankom, koja je danas udana za trenera Nenada Gračana, u dugogodišnjoj vezi bio je i Goran Ivanišević.

 Takav raspored očito je njihovu odnosu bolje odgovarao od sadašnje situacije u kojoj Frane uživa s bivšom Goranovom ljubavnicom. Vanju i Franu je, naravno, izbjegavala i Tanja. Dragović i Halilović prošle su jeseni viđene kako se dobro zabavljaju u istom društvu u zagrebačkom klubu, ali to ne znači da je Tanja zaboravila i oprostila.    

>>> Više pročitajte u 24sataExpressu 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • cigan stoposto 07.08.2012.

    Ma šta se ljute ??mU moja mahala se kaže nije p**** sapun pa da se potroši ? Je tako ??

  • Emanuella_1 07.08.2012.

    ma sve je to ista pašta samo drugo pakovanje....

  • nivesnina 06.08.2012.

    sodoma i gomora.u ovom našem tzv.jetsetu,svak svakog j...,nema granica,i usput nas j... u zdrav mozak

Komentiraj...
Vidi sve komentare