To je to što me zanima!

Zbog velike Trumpove obitelji tajna služba pred bankrotom

Njihova je zakonska obveza štititi predsjednika i njegovu obitelj, no zahvaljujući brojnim Trumpovima u ovom trenutku imaju 18 štićenih članova te obitelji
Vidi originalni članak

Mnogobrojna obitelj američkog predsjednika Donalda Trumpa iscrpila je financijske fondove tajne službe, objavio je u ponedjeljak USA Today.

Njihova je zakonska obveza štititi predsjednika i njegovu obitelj, no zahvaljujući brojnim Trumpovima u ovom trenutku imaju 18 štićenih članova te obitelji. Direktor agencije Randolph Tex Alles za USA Today izjavio je da tajna služba više ne može plaćati stotine agenata potrebnih za zaštitu predsjednika, a upitno je hoće li im moći platiti i već odrađene sate jer im Kongres nije odobrio taj trošak.

Broj sati je porastao jer je predsjednik Trump svakog vikenda posjećivao svoja imanja u Floridi, New Jerseyju i Virginiji, a njegova djeca su odlazila na poslovna putovanja i na godišnje odmore u inozemstvo. Alles je objasnio kako je više od 1000 agenata već sad doseglo broj prekovremenih sati koje su trebali ostvariti kroz cijelu godinu. Zbog prekovremenog rada i čestih putovanja mnogi su agenti dali otkaz, a Kongres agenciji nije odobrio dodatne troškove. Alles je rekao kako ne vjeruje da će se situacija uskoro promijeniti.     

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Kekistan7 23.08.2017.

    Ovo nije istina, direktor Tajne Službe je dao intervju za usatoday i rekao je da je jedini problem što je skoro trečina agenta ispunilo godišnju kvotu prekovremenih sati. https://www.usatoday.com/story/news/politics/2017/08/21/secret-service-cant-pay-agents-because-trumps-frequent-travel-large-family/529075001/

  • mac1975 23.08.2017.

    Neka uvedu nove poreze kao i hrvatska

  • Shaft1980 23.08.2017.

    Ovaj Trump je vic..

Komentiraj...
Vidi sve komentare