To je to što me zanima!

Zbog vode zatvorili cestu za Požegu, poplavljena i imanja

Obilna kiša koja je na području Pakraca neumorno padala cijelog ponedjeljka podigla je razinu rijeke Orljave i potoka te zatvorila državnu cestu Požega - Pakrac
Vidi originalni članak

U noći na utorak oko 2.15 sati zbog vode na kolniku zatvorena je državna cesta D 38 Požega-Pakrac kod naselja Orljavac, izvijestio je Županijski Centar 112 Požega. Osim ceste, voda je poplavila i nekoliko imanja.

Već ranije u ponedjeljak zbog djelomičnog plavljenja kolnika u mjestu Orljavac između Požege i Pakraca otežano se vozilo državnom cestom D 38. 

Inače, kiša u tom dijelu Požeško-slavonske županije nije prestala padati cijeli ponedjeljak.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Dex Dexter 26.05.2015.

    Ista stvar diljem Hrvatske, neodržavani kanali, obale rijeka i potoka itd. Čak se ni kanali uz ceste ne čiste... Nevjerojatno da nitko za to ne odgovara. Jednostavno se ništa ne radi i nikom ništa. Jebeš državu.

  • Igor Petak 26.05.2015.

    Dosta mi je više kiše i ispumpavanja podruma.

  • Gordana Firšt 26.05.2015.

    Prošle sam godine ovdje napisala kako je obnavljanje kuća uzaludni posao, jer ako se područje pravilno ne zaštiti opet će kad tad sve plivati i ono malo kuća koje će popraviti voda će ponovo uništiti. Trebalo je dići vojne šatore, zaposliti ljude da grade nasipe i odvodne kanale, a stanovnike smjestiti u Hotele. Tek ih vratiti kad su svi projekti gotovi i sa kućama koje će biti tako građene da ne mogu stradati od podzemnih voda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare