To je to što me zanima!

Žderić još vjeruje kako će graditi autocestu u C. Gori

Željko Žderić kaže da je glavni problem gubitka posla različit pogled investicijske banke iz Europe i vlade C. Gore na redoslijed gradnje dionica
Vidi originalni članak

Direktor Konstruktora Željko Žderić rekao je kako se još nada da će hrvatski konzorcij na kraju dobiti posao gradnje autoceste Bar-Boljare u Crnoj Gori, piše Večernji list. U intervjuu je dodao da je glavni problem gubitka posla bio različit pogled investicijske banke iz Europe i vlade Crne Gore na redoslijed gradnje pojedinih dionica autoceste. Smatra da je ta banka, koja misli da prvo treba graditi dionicu od Bara prema Podgorici, ključna za uspjeh projekta. Kaže da bi kamate bile puno veće ako banka ne podrži gradnju i to bi povećalo iznos za koji se zadužuje Crna Gora. Ponovio je da je njihov model financiranja i garancije bio potpun. Dodao je da bi u svakom slučaju hrvatski radnici našli posao na gradnji ceste.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • DRUŽBA PERE KVRŽICE 09.03.2010.

    Tko se nadama hrani, umire od gladi.

  • PapaŠtrumpf 09.03.2010.

    Žao mi samo tisući i pol ljudi na ulici ako ne dobiju posao, što se tiče lopova, novopečenih poduzetnika i tajkuna nek im kontejner bude najbolji restoran !

  • 25sat 09.03.2010.

    I ja vjerujem da ću dobiti na lotu , ako uplatim !

Komentiraj...
Vidi sve komentare