To je to što me zanima!

Zdravi sin Vjeko (13) mu odjednom umro na rukama

Benkovac: Vjekoslavu je polilo odjednom, Rekao je majci da mu je loše, legao u krevet i povratio. Nekoliko trenutaka poslije zatajilo mu je srce
Vidi originalni članak

Dječak iz Benkovca, Vjekoslav Jurjević (13) iznenada je preminuo u srijedu poslijepodne na rukama šokiranih roditelja. Vratio se iz škole oko 14 sati i odjednom mu je, iz čista mira, pozlilo. Izdahnuo na rukama svog oca Ivana Jurjevića, kojem su poslije javili iz bolnice da je dječaku zatajilo srce.
- Igrao je rukomet i nogomet, a svirao je i gitaru. Bio je zdrav i prekrasan dječak - rekla je jecajući majka Slavka. Dodala je kako se njezin sin nikada nije žalio niti je imao zdravstvenih problema.
- Ne znam je li bio tada na treningu. Vratio se iz škole i rekao kako mu je loše. Legao je na kauč, povratio je i potom ubrzo ostao bez svijesti. Sve se dogodilo u minuti - ispričala je za Večernji list Slavka Jurjević.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • bluesky 05.12.2009.

    Imam jedno pitanje?Zašto je Bog dao usmrtiti vlastitog sina jedinca?Uzašao treći dan po Svetom pismu i opet će doći suditi žive i mrtve i njegovu kraljevstvu neće biti kraja.Ja vjerujem da je mali Anđeo Vjeko sada s njim....kako je rekao moj sin \"mama,game over.idemo na next level...\"mi smrtnici to ne razumijemo ali vjerujem da svi idemo na next level.Netko prije netko kasnije ali svi idemo u jednom smjeru....k Svjetlosti...za sve postoji razlog ali mi svoja srca zatvaramo pred vlastitom boli,bol nas otupljuje dok život prolazi kraj nas.Postoji razlog zašto netko preživi,netko ne samo ne treba protratiti taj život u prazno,treba ga oplemeniti jer i naši pokojni da su živi rekli bi idite,nastavite živjeti i učinite nešto od toga života kao što sam ja osvjetljavao vaš život, ostavite trag u srcima ljudi i kad vas više ne bude na ovom levelu... do ponovnog susreta....ladyluna pomozi djeci koja nemaju te sreće da imaju majku poput tebe...nađi Svjelo u njima, toliko ih je kojj vape za tim.

  • MIROTVORAC 04.12.2009.

    ljubičasta20 -daj majke ti ne prodaji nam te popovske fore - hebalo te plačanje misa -kome da plati -lopovskom popu - takvu glupost kao što si ti može provalit samo osoba koja nema pojma o životu i koja je zaluđena crkvom i popovima -naravno da su se svi takvi kojima se to dogodilo milion puta pomolili i molili ali im to nije ni neće vratiti dijete a šta će bogu moje dijete - to je moje dijete i samo ja imam pravo na njega i ja ga želim kraj sebe a ne kraj nekakvog tamo boga ili bilo koga - ako on tako uzima sebi djecu a time upropasti i druge živote i daje ljudima patnju - hebem ti ja takvog boga - jel ti jasno !!!!!!!!!!!!

  • zvrk22 04.12.2009.

    Prestrašno je ovo..ali dijagnoza???!!! Zatajilo mu srce?? Pa sve smrti su stoga jer je zatajilo srce, ali što je dovelo do toga ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare