To je to što me zanima!

'Zdravstveni odgoj će biti od ponedjeljka u svim školama'

Ministar obrazovanja je rekao u petak kako su završili polemiku s Crkvom oko zdravstvenog odgoja te će biti prisutan u svim školama od idućeg ponedjeljka
Vidi originalni članak

Moje Ministarstvo, odnosno Vlada je završila polemiku s Crkvom oko zdravstvenog odgoja - rekao je u petak u Splitu ministar obrazovanja Željko Jovanović. 

- Zdravstveni odgoj od idućeg ponedjeljka je predmet koji će biti prisutan u svim školama i koji će omogućiti da naša djeca žive zdravije, dulje, kvalitetnije, da više poštuju sebe, svoje roditelje, obitelji i nastavnike i da ne bude nasilja - ustvrdio je Jovanović. 

Ministar je dodao kako je zdravstveni odgoj put za zdravije mlađe generacije, za zdravije odnose u obitelji i za zdraviju Hrvatsku. 

Idi na 24sata

Komentari 892

  • MirkoLjubas 13.01.2013.

    ja imam troje djece u osnovnoj školi ali niti jedo od njih ne smiju iči na takvu nastavu ,a da vidim ko če im dati neopravdani sat........

  • StjepanPlečko 13.01.2013.

    jovo nisi ti ni za motiku a kamo da vodiš ministarstvo okojem ovisi naša budučnost

  • mgaspa19 13.01.2013.

    Zaboravih!!! a tiče se ministra, da mu pišem znam da ne bi ni pogledao, ovako će bar jedan dio javnosti. Tiče se općenito našeg školstva koje je po mom mišljenju u totalno u banani. Navesti ću primjer građevinskog fakulteta u Zagrebu, kojeg moj sin..nadam se uzalud ne obilazi..prelistao sam skripte i zamijetio kako im se program uopće nije promijenio, ono što su trabunjali pedesetih godina prošlog stoljeća kada su se usvojii standardi o normativima, materijalima, statička mjerenja na materijalima koja su se onda koristila, ...nema nadogradnje tih tekstova sa novim materijalima, novim metodama, tehnikama i tehnologijama. Na žalost ti profesori su po mom mišljenju nedovoljno obrazovani. A još sam primjetio kad su mi znali doći na gradilište novopečeni dipl.ing. građevine, umjesto da su puni novih ideja, da mene educiraju, da ja neku novu informaciju dobijem, ja njima moram praktički držati predavanja. Mislim da bi se mister ministar sa tim detaljima ozbiljno pozabaviti. Isto tako svake godine se štampaju novi uđbenici sa istim autorima..samo što je prošle godine neka tema bila na petoj stranici a ove na trećoj stranici. I tome bi se već jednom trebalo stati na kraj, čisti lopovluk povlaštenih....LP.

Komentiraj...
Vidi sve komentare