To je to što me zanima!

Zekanović postaje novi član Antikorupcijskog vijeća, tamo će zamijeniti HDZ-ovca Jenkača

Kolega koji predvodi zabavu, a kojem više ni ime ne želim izustiti morat će pronaći drugi način da obmanjuje javnost, poručio je Zekanović
Vidi originalni članak

Drago mi je što je vladajuća većina prepoznala moju upornost u raskrinkavanju bezidejnih i populističkih politika kojima se bavi tzv. “Ujedinjena oporba” koja okuplja od Radničke fronte, preko SDP-a do Mosta i kvazi desnice, rekao je u razgovoru za N1 zastupnik Hrvoje Zekanović.

On je u srijedu potvrdio kako bi u saborskom Antikorupcijskom vijeću trebao zamijeniti HDZ-ova Sinišu Jenkača. Rekao je kako je Antikorupcijsko vijeće danas postalo igraonica Mosta i ostale tzv. Ujedinjene oporbe.

- Kolega koji predvodi zabavu, a kojem više ni ime ne želim izustiti morat će pronaći drugi način da obmanjuje javnost - poručio je Zekanović i dodao kako uskoro kreće raskrinkavanje Komšićevih petokolonaša

VLAST JE LJEPILO ZA MUHE Tomislav Klauški o vladajućoj koaliciji: Pupi, Zeko i Plenki. Interes, prezir, mržnja i izdaja

Na društvenim mrežama oglasio se o ovim izmjenama i zastupnik Mosta Nikola Grmoja.

- Kako bi ometali rad Vijeće kojem presjedam odlučili su mu danas promijeniti i sastav - naveo je Grmoja.

- Nastavljamo odlučno i nezaustavljivo, unatoč svim tim Habijanovim i Bačićevim fiškalskim manipulacijama i pokušajima opstrukcije kako bi zaštitili svog šefa Plenkovića. Kao predsjednik Vijeća imam samo jednu obvezu, provoditi zaključke Vijeća, a ovaj zaključak o saslušanju vezanom uz INA-u smo donijeli velikom većinom glasova - napisao je Grmoja i dodao:

- Saslušanje će se održati sutra u 11 sati u Hrvatskom saboru i nema te zemaljske sile pa bila ona i HDZ koja to može zaustaviti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Luna777 05.10.2022.

    Jel' bio na instrukciji kod Premijera Plenkovića? No, ne bih se čudila da se uopće zabrani rad Antikorupcijskog vijeća, jer Plenković sve može što hoće...

  • Luna777 05.10.2022.

    Ajme koji kvalitetan kadar je HDZ dobio kupovinom ovog žetončića! Međimurci bi rekli: niste mogli više "vritnuti v kmicu" tj. čisti promašaj.

  • PetrKropotkin 05.10.2022.

    On u odboru za korupciju? Onda za korupciju nema brige.

Komentiraj...
Vidi sve komentare