To je to što me zanima!

Žele iznuditi priznanje od partizanskog komandanta?

Hrvatski domoljubni pokret će u ponedjeljak uz dozvolu zagrebačke policije opkoliti kuću bivšeg partizanskog komandanta da bi priznao ubojstva
Vidi originalni članak

Hrvatski domoljubni pokret u ponedjeljak bi trebao opkoliti obiteljsku kuću partizanskog komandanta Stjepana Hršaka. Od njega žele iznuditi priznanje da je 1945. godine u Maceljskoj šumi organizirao smaknuće 20-ak svećenika i bogoslova koji su s ustašama bježali prema austrijskoj granici. Za politički skup ispred obiteljske kuće Hršaka na zagrebačkom Gornjem gradu imaju i uredno izdanu dozvolu zagrebačke policije. Hršak pak smatra kako je to jednostavno maltretiranje, a ne nekakav skup.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • seka58 25.05.2009.

    Gledam na kablovskoj tv Srbije slet za Titov rođendan.Žalosno što se sve danas događa.Tko god se složio ili ne ,ali živjeli smo bolje.Danas samo dobro žive lopovi,bar većina .

  • laptopxp 25.05.2009.

    BERISLAE, a kako ti znaš da je imenovani koljač i mrzitelj hrvatstva. Možda samo zbog toga jer je bio u partizanima? Pa u partizanima je bio i naš prvo predjednik Tuđman, bio je i general Bobetko. Suđenje na ulici i nije baš odlika demokratske države. A ako se pozivaš na to da su 45. komunisti sudili na ulici, sjeti se za što su se građani Hrvatske odlučili 1990. godine - za demokratsku Hrvatsku, a ne za ono što je bilo prije, ni prije 45. ni poslije 45. Na žalosti svi smo zajedno prevareni, opljačkani, a kako izgleda za koju godinu ćemo opet biti u zajedničkoj (ali ovog puta mnogo većoj) državi sa onima kojih smo se jedva riješili u krvavom ratu.

  • BERISLAE 25.05.2009.

    Ako je Ante Gotovina kriv,zašto da se pusti taj koljač i mrzitelj hrvatstva,nek gori u paklu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare