To je to što me zanima!

Žele smijeniti Beru? Sastaje se 80-ak SDP-ovaca u Kamanju

Očekuje se da će većina okupljenih biti potpisnici pisma kojim se tražila smjena predsjednika SDP-a Davora Bernardića i novi unutarstranački izbori, rekao je zastupnik Damir Mateljan
Vidi originalni članak

Na marginama Dana općine Kamanje, uspješne općine u Karlovačkoj županiji koju vodi SDP,  u petak će se u Društvenom domu Kamanje okupiti najmanje 80 članova SDP-a koji žele neformalno raspraviti stanje u stranci i donijeti neke zaključke nakon suspenzije četvorice članova Predsjedništva SDP-a, doznaje se od općinskog načelnika i SDP-ova saborskog zastupnika Damira Mateljana.

NAKON SUSPENZIJE Grbin: Ne odustajem od SDP-a, ukazivat ću na sve što ne valja

"Očekuje se da će većina okupljenih biti potpisnici pisma kojim se tražila smjena predsjednika SDP-a Davora Bernardića i novi unutarstranački izbori, a uz njih načelnici i gradonačelnici općina i gradova kojima upravlja SDP, a nisu bili potpisnici pisma", rekao je Mateljan Hini.

KRATKO PRIOPĆILI Komisija SDP-a potvrdila je suspenziju pobunjene četvorke

Cilj je sastanka, dodao je, pokazati da postoji kritična masa u stranci koja će zauzeti stajalište i donijeti zaključke kako dalje nakon što je Statutarna komisija potvrdila odluku Glavnog odbora stranke o dvogodišnjoj suspenziji četvorice članova Predsjedništva - Peđe Grbina, Siniše Hajdaša Dončića, Mihaela Zmajlovića i Vedrana Babića. 

'SVE ĆE BITI U REDU' Bernardić: SDP se ne raspada, a na Komisiju nije bilo pritiska

"Nema u tome ničeg dramatičnog ni neobičnog, ali je važno da se sastanak održi i da javnost zna da postoji kritična i homogena masa članica i članova SDP-a koji traže smjenu Bernardića i nove izbore. Želimo pokazati da smo još tu, da postojimo i imamo viziju kako treba izgledati SDP", rekao je Mateljan i najavio da će na sastanak biti pozvani i predstavnici medija.

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • intellectus 05.09.2018.

    Počela je rasprodaja, uhljebi javno oglašavaju svoju cijenu. Tržište na političkoj sceni izmiče kontroli, mandata će biti na prodaju budzašto. Kupcima savjetuujem da ne kupuju POKVARENU robu, nema smisla kupovati smeće.

  • branko kvadratić 05.09.2018.

    Na šta su spali pod vodsvom ovog manekena....zaista može li gore i jadnije od toga ?Samo Bernardić je zasljepljen foteljom i privilegijama,i teško se je toga odreći,a stranka potonula na razinu od 10 %.

  • mily 05.09.2018.

    kod sveg lopovluka, uništavanja, kod guljenja par kg krumpira, kod silnih farbanja tunela, i svih crnih vreća punih šoldi, između svih njih, moram priznati da je ovaj čovjek jedinstven. Koliko ljiga moraš biti da, i kad vidiš da su se svi okrenuli protiv tebe, držiš tu fotelju. Pa to je smještno

Komentiraj...
Vidi sve komentare