To je to što me zanima!

Žele zabraniti brak ateistima: 'Tu instituciju osnovao je Bog'

PROTIV NEVJERNIKA: Zakon kojim se žele zabraniti svi svjetovni brakovi izglasala je republikanska većina u Oklahomi i šalju ga u Senat na razmatranje
Vidi originalni članak

Prijedlog zakona koji bi zabranio brak nevjernicima te kojim bi se zahtijevalo da dozvolu za brak izda svećenik, a ne sudac u utorak je odobrio parlament OklahomeZakon kojim se želi zabraniti svi svjetovni brakovi izglasala je republikanska većina i poslat će ga u Senat na razmatranje, javlja Independent.

- Vlada nije osnovala instituciju braka. To je napravio Bog. Nema razloga za Oklahomu ili neku drugu državu da se petlja u brak - rekao je republikanski zastupnik Dennis Johnson.

Ako ovaj zakon prođe, osim što će otežati dobivanje dozvola za brak istospolnim parovima, biti će uvreda i direktan udarac ateistima i nevjernicima koji neće moći stupiti u brak ako se ne priklone nekoj vjerskoj instituciji. 

Idi na 24sata

Komentari 344

  • Glasna 20.03.2015.

    a senat ce im ga, sa smjeskom odbaciti......koji debilizam je ovo majko moja.....

  • Glasaj za HSP1861 20.03.2015.

    Ja sam za ovakav zakon u Hrvatskoj.Da komunisti budu kaznjeni bar malo.

  • milan jovan i ostali dolje 19.03.2015.

    Podržavam brak ateista. Uopće mi je bolesno da im zabranjuju pravo koje imaju unazad par tisuća godina. Razlika civilnog i vjerskog braka postoji od Babilonaca,Rimljana...bolesnici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare