To je to što me zanima!

Zelenski: 'Dobro razmislite o cijeni koju Rusija treba platiti za dovođenje zla na kontinent!'

Europi je poručio da mora "dobro razmisliti o cijeni koju Rusija mora platiti za ponovno dovođenje zla totalnog rata na kontinent"
Vidi originalni članak

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski objavio je novo noćno obraćanje na Facebooku. Potvrdio je da je predao drugi dio službenog upitnika za dobivanje kandidature za članstvo u Europskoj uniji tijekom video razgovora s predsjednicom Europske komisije Ursulom von der Leyen.

- Mislim da su i ovi odgovori mala pobjeda naše momčadi. Čekamo razmatranje i zaključke Europske komisije. Volio bih da ovi zaključci budu pozitivni. I želio bih da se ti zaključci brže donose zahvaljujući vama - priopćeno je.

- Ursula von der Leyen istaknula je da će Europska komisija naporno raditi na reviziji ispunjenog upitnika koji je Ukrajina dostavila kako bi donijela odluku u lipnju ove godine - stoji u priopćenju.

ZVIJEZDA OBRANE UKRAJINE Zelenski je odlikovao Patrona, psa tragača za minama: Otkrio je više od 200 eksploziva

- A mi, Ukrajinci, nastavit ćemo raditi na našoj obrani, našoj pobjedi i vraćanju pravde. Danas, sutra i svaki drugi dan koji je neophodan za oslobađanje Ukrajine od okupatora - rekao je Zelenski.

Predsjednik je svoje obraćanje završio zahvalom svima koji brane Ukrajinu i obećao im da će se njihova zastava ponovno vijoriti nad njezinim gradovima.

SKRIVALI SE OD GRANATA Zelenski: U ruskom napadu na Bilohorivku ubijeno je 60 ljudi

- Ukrajinska zastava će se vratiti. Jer ovo je naša zemlja. Slobodna europska zemlja - poručio je Zelenski.

Europi je poručio da mora "dobro razmisliti o cijeni koju Rusija mora platiti za ponovno dovođenje zla totalnog rata na kontinent".

>>

Idi na 24sata

Komentari 68

  • fra SEBO. 12.05.2022.

    Ko vama svima dozvoli da komentirate sve ovo, šteta što niste zaminili Talesa.

  • SPLIT 001 10.05.2022.

    lazne izbjeglice "biraju" po evropi gdje ce biti smjesteni, nece u italiju hoce za njemacku, nece u dvorane, hoce u hotele sa poslugom, prljavi i glasni, kurceviti, hoce sve gratis, pokazu putovnicu na kasi i kazu, izbjeglice, parkiraju skupe dzipove u pjesackim zonama, dobili su lovu od vlade da idu za eu i glume izbjeglice...isatiiboga sta sam svasta cuo a i vidio

  • SPLIT 001 10.05.2022.

    vrtni patuljak, zdepasti metar i cevap fuljo, pokretna kanta za smece, pudlica, marioneta, pinnochio, snjesko bijelic...pimpekklavirosvirac, homic...puko si brale ko sijalica

Komentiraj...
Vidi sve komentare