To je to što me zanima!

Želi sanirati štetu: Milanović se danas sastaje s Komadinom

Nakon smjene Slavka Linića, premijer Zoran Milanović izgubio je podršku Zlatka Komadine. U petak će se u Banskim dvorima sastati s njim i predstavnicima PGŽ-a
Vidi originalni članak

Nakon što je Riječane razljutio smjenom Slavka Linića i izgubio podršku župana primorsko-goranskog i potpredsjednika SDP-a Zlatka Komadine, premijer Milanović ne gubi vrijeme. Kreće u protuofenzivu i saniranje štete. 

Vrijeme do izbora za Europski parlament, do kada su SDP-ovci nakon Predsjedništva, očito odlučili potpisati primirje, odlučio je iskoristiti za susret s predstavnicima Primorsko-goranske županije. 

U petak u 11 sati će u Banskim dvorima za stolom okupiti župana Zlatka Komadinu, ali i gradonačelnike gradova i načelnike općina s područja županije. 

Uz predsjednika Vlade, na sastanku će biti i potpredsjednik Vlade Branko Grčić. 

Hoće li nekim dogovorom za 'viši interes' uspjeti ugasiti pobunu?

>>> U petak 9. svibnja u novom Expressu ekskluzivno pročitajte Linićev plan osvete i kako su se vrijeđali Slavko i Zoki...


Idi na 24sata

Komentari 57

  • RenatoTomić 09.05.2014.

    nebih se začudio da prorade i šake s obzirom na njihovu veliku "ljubav"

  • TomeLukšičević 09.05.2014.

    letjet će perje na sve strane, pa njih dvojica se već odavno ne podnose

  • Mladen Matanic 09.05.2014.

    Kako će sanirati štetu koju su pretrpjeli hrvatski građani, imali su minimalno deset afera sa ishodom kaznene prijave ili pod sumnjom na kazneno djelo koje nikad nisu razćišćene do kraja u zadnje dvije i pol godine, gospodarstvo potonilo i nezaposlenost enormna, što nas brige za vaše unutrašnje odnose kad ništa ne štima u državi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare