To je to što me zanima!

Želi sličiti Supermanu, doktori mu odbili ugraditi trbušnjake

Herbert Chavez (37) s Filipina do danas je bio na 23 operacije koje su ga stajale oko 46.000 kuna kako bi izgledao što sličniji svojem omiljenom filmskom junaku
Vidi originalni članak

Herbert Chavez (37) s Filipina do danas je bio na 23 operacije koje su ga stajale oko 46.000 kuna kako bi izgledao što sličniji filmskom junaku Supermanu. Chavez je operacijama izbjeljivao kožu, popravljao nos i vilicu, a bio je i na liposukciji. Sada si želi ugraditi “željezne trbušnjake” nalik na one koje ima Superman, ali liječnici tvrde da bi to bilo opasno. U Supermana se kaže "zaljubio" kada je imao pet godina.

- Sve što se dogodilo u mojem živou je bilo pozitivno zbog Supermana i za ničim ne žalim. Kada moje tijelo kaže ili kada liječnici kažu da više neću moći podnijeti operacije zbog svoje dobi, prestat ću - kaže Chavez. Kaže kako voli pokazivati ljudima, a pogotovo djeci da je "Superman živ".

- Dajem im inspiraciju i nadu - kaže Herbert koji je ušao i u Guinnessovu knjigu rekorda jer ima najveću zbirku lutaka, postera, nakita i ostalih stvari s likom Supermana,piše u utorak Mirror. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • believe000 01.07.2015.

    Meni su jos luđi doktori koji mu u tome "pomazu".

  • 01.07.2015.

    Jos jedan dokaz da ljudskoj gluposti nema kraja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare