To je to što me zanima!

'Želim postati serijski ubojica': Dječak brutalno ubio djevojčicu

Zločin je toliko brutalan, okrutan i pun bijesa da se nož savinuo u tijelu. Žrtva je izbodena 10-ak puta u ruke, vrat i prsa, kazao je kapetan policije u Goiani, u centralnom Brazilu
Vidi originalni članak

Brazilski tinejdžer (13) prošle srijede ubio je svoju školsku kolegicu i susjedu Tamires Paula de Almeidu (14). Izbo ju je nožem na stepeništu zgrade u kojoj su živjeli nakon što je nije uspio ubiti udarajući joj glavu u zid. Tijelo djevojčice pronašla je susjeda koja je nije odmah prepoznala i počela je zvati upomoć na što je reagirala majka žrtve i šokirala se. Po nju je morala doći Hitna pomoć. 

Ubojica se sam predao i priznao da je kolegicu ubio jer mu se 'svidjela ideja ubijanja' i htio je postati serijski ubojica. Planirao je ubiti još dvije školske kolegice, a zanimalo ga je i kako će ostatak razreda reagirati na smrt kolegica, piše Daily Mail

- Zločin je toliko brutalan, okrutan i pun bijesa da se nož savinuo u tijelu. Žrtva je izbodena 10-ak puta u ruke, vrat i prsa - kazao je kapetan policije u Goiani, u centralnom Brazilu.  

Tinejdžer je ubojstvo priznao učitelju Cezaru Sabinu (57) kojemu je dao i nož zamotan u platno. 

- Tresao se, bio je crven u licu. Rekao mi je: 'Zovite Hitnu, izbo sam nekoga u svojoj zgradi' - ispričao je Sabino koji je s kolegama pohitao u obližnju zgradu. 

Dječak je uhićen, a nastava je u školi otkazana do kraja tjedna jer su učenici u šoku. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Belzi 01.09.2017.

    Cijenim zakone USA. Suditi kao odraslome. Smrtna kazna kad postane punoljetan. Ni u ludilu psihijatrijsko lijecenje ili bilo kakva rehabilitacija. To je karcinom koji treba izrezati iz drustva.

  • vidovic.matea 30.08.2017.

    Ne mogu da vjerujem. Sigurno je taj maloljetnik gledao u svim filmovima,i imitirao ih,pa je zato rekao da želi da postane serijski ubojica. Jadna ta djevojčica. Kroz što je ona preživjela?! Prava sramota! Užas i katastrofa!

  • Bilježni 29.08.2017.

    Metnuti ga doživotno u Vrapče

Komentiraj...
Vidi sve komentare