To je to što me zanima!

"Želim ustavnim promjenama ostvariti vlast za građane"

Predstavivši izborni program naglasio je inicijativu za promjenom Ustava kao rezultat potrebe za strukturnim promjenama koje omogućavaju daljnji razvoj
Vidi originalni članak

Došao sam ovdje govoriti o europskoj Hrvatskoj i hrvatskom povijesnom krugu. Potrebno je samo pogledati oko sebe i vidjet ćete Europu regija u našem Zagrebu, u kojem smo spojili urbanu kulturu, povijest i turizam, rekao je Ivo Josipović na skupu na Trgu Petra Preradovića u Zagrebu, poznatijem kao Cvjetni trg. 

Predstavivši izborni program naglasio je inicijativu za promjenom Ustava kao rezultat potrebe za strukturnim promjenama koje omogućavaju daljnji gospodarski i socijalni razvoj. 

 - Ustavne promjene na ispravnim temeljima trebaju omogućiti da Hrvatska ima bolje političare, bolji državni ustroj, bolju ekonomiju i veći utjecaj građana na svakodnevno upravljanje državom, rekao je Josipović i dodao kako ustavnim promjenama želi ostvariti vlast od građana, za građane i u rukama građana.

 Na kraju skupa zahvalio se prisutnima na dosadašnjoj podršci i ukazanom povjerenju te pozvao sve da 28. prosinca odaberu pravi put:  

- Na ovim izborima ne odlučujemo samo o predsjedniku Republike, već i o smjeru kojim će Hrvatska ići sljedećih pet godina. Samo zajednički možemo graditi budućnost.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • AUSSIE 19.12.2014.

    Ma ljudi moji ovaj upro na ustav ko manit.

  • ona_koja_zna 19.12.2014.

    Tako je Ivo, odlučujemo u kojem smjeru će ići Hrvatska, i upravo iz tog razloga, nećemo glasati za tebe, već za nju koja želi, zna i može! Kolinda Grabar - Kitarović, naša buduća predsjednica!

  • Krapinski neandertalac 19.12.2014.

    Her Josipović , kad bi se to pismom rješavalo, ja se nebi našprajnil. ," Znaš da je negdo na plotu napisal pi..a, a sam ko zagorski bedak poveroval, pak sam se našprajnil"

Komentiraj...
Vidi sve komentare