To je to što me zanima!

Zelina: Mladić iz požara spasio ženu i svog strica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zvjezdani Kolar (48) opečeno je 40, a njezinom zaručniku Draganu Jokiću (48) 70 posto tijela. Oboje se bore za život u zagrebačkoj Traumi
Vidi originalni članak

Bilo je strašno. Susjeda je opečena sjedila pod prozorom. Krpe su visjele s nje. Sklonio sam je u auto dok Hitna nije stigla, ispričao je Josip Pentavec iz Hrnjaneca kraj Sv. Ivana Zeline. On je u nedjelju oko 18 sati prvi priskočio u pomoć Zvjezdani Kolar (48) i Draganu Jokiću (48).
Dragan je s nećakom Igorom (18) iz Kutine doputovao kod zaručnice. Nećak je bio u dvorištu kad su od vatre popucala stakla. Utrčao je u kuću i ugledao strica u plamenu. Ugasio ga je svojom jaknom. Zvjezdanu je uspio izvući kroz prozor prije nego je susjed stigao.
- Sve je bilo gotovo za 20 minuta. Iako su vatrogasci iz Blaževdola stigli za nekoliko minuta, ništa nisu mogli. Kuća je potpuno izgorjela - priča Pentavec. Zaručnike je Hitna prevezla u zagrebačku Traumu. Zvjezdana ima opekline na 40 posto tijela, no pri svijesti je. Dragan je na respiratoru, opečeno mu je 70 posto tijela i bori se za život. Policija još ne zna uzrok požara.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • entoni 21.10.2007.

    Slika je nikakva,ali dobro da još ima nesebičnih i dobrih ljudi! Neka se brzo oporave i ozdrave! Hrabrom mladiću veliko hvala!!!!!

  • theviper 16.10.2007.

    koja legenda

  • miro333 16.10.2007.

    MA ON JE HAKER KUZIS?

Komentiraj...
Vidi sve komentare