To je to što me zanima!

Želite putovati i dobiti 50.000 dolara? Evo kako se prijaviti

Sretnik koji pobjedi na natječaju putovat će po svijetu šest mjeseci, a obići će najmanje 25 međunarodnih destinacija. Jedini zadatak će mu biti pisanje bloga
Vidi originalni članak

Sjećate li se natječaja za najbolji posao na svijetu? Prije tri godine osvanuo je natječaj za čuvara otoka Hamilton u Australiji za šestomjesečnu plaću od čak 150.000 australskih dolara. Natječaj je dobio veliku međunarodnu pažnju, a za posao iz snova prijavilo se čak 35.000 ljudi.

Sada je My Destination objavio novi natječaj za najbolji posao na svijetu, pod nazivom Biggest Baddest Bucket List. Sretnik koji pobjedi na natječaju putovat će po svijetu šest mjeseci, a obići će najmanje 25 međunarodnih destinacija. Jedini zadatak će mu biti pisanje bloga. Po povratku će dobiti 50.000 dolara nagrade. Naravno, svi troškovi putovanja su pokriveni. Izazovi će biti raznoliki, a obuhvaćaju sve od posjeta označenog mjesta do kušanja lokalnih delicija i boravka s obitelji, te adrenalinskih aktivnosti. Dobitnik može osmisliti vlastiti šestomjesečni plan puta, prenosi poslovni.hr.

Svi koji se žele prijaviti moraju snimiti video na engleskom jeziku u trajanju do 3 minute, u kojem govore o najdražoj destinaciji na svijetu. Uz video treba napisati i priču o putovanju te priložiti tri fotografije koje će popratiti priču. 

Do kraja natjecanja ostalo je još 50-ak dana, a više informacija možete potražiti OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • spirit lamp 09.02.2013.

    To samo izgleda lako, ajde kad te posalju u nekakvu dzunglu punu gerilaca, i koliko zemalja danas je u totalnom qu......cu, ratovanja, pljackasi, pa onda kad moras sjesti s nekim cudacima kusati njihove "delicije", ne znam, mozda nekoga to privlaci, a gdje su tu jos komarci, vrucina, hladnoca ili sta ja znam, a ovo "adrenalinske aktivnosti" nadam se da ukljucuje padanje iz aviona bez padobrana :))) Volim putovati, ali ovo 6 mjeseci bojim se da je ipak test izdrzljivosti

  • barby-barby 08.02.2013.

    a jel plačaju mirovinso???? ;-)

  • FORTUNA_1 07.02.2013.

    E,ovo nije za svaku šušu...zahtjeva neke vještine..

Komentiraj...
Vidi sve komentare