To je to što me zanima!

Željezaru Split kupio je Petar Pripuz za 10,3 milijuna eura

Fe-Magnetid, tvrtka koja je također bila zainteresirana za kupnju Željezare, najavio je žalbu na odluku suca. Sudac je zaključio da jamstvo po sadržaju ne odgovara
Vidi originalni članak

Željezara Split prodana je na javnoj dražbi Petru Pripuzu, "hrvatskom kralju otpada", za 10,3 milijuna eura.

Drugom ponuditelju, tvrtki FE-Magnetid, koja je u sastavu njemačkog T Com-a uskraćeno je pravo na sudjelovanje u dražbi. Po ocjeni suca Ivana Basića, njihovo bankarsko jamstvo formalno-pravno bilo je valjano, međutim po sadržaju ne odgovara uvjetima i načinu prodaje u ovom postupku.

Anto Bačić, pravni zastupnik FE-Magnetida, najavio je žalbu.


Idi na 24sata

Komentari 17

  • mile600 31.10.2011.

    jebali vas vise "kraljevi"....kralj ovoga kralj onoga, cim ima malo vise para odma je kralj "necega.....kao sto je bilo sudenje stoljeca, ovo stoljeca ono stoljeca....gluposti..

  • davor2 29.10.2011.

    gospodo,trazili ste gledajte...imate na internetu emisiju tezina lanaca,pa pogledajte zasto vam se sad to desava...nije se dzabe pjevalo danke deutchland,e sad je doslo na naplatu onaj tovar iz istocne njemacke...svi zajedno cemo biti robovi zapadnog svijeta...

  • ferrum 29.10.2011.

    Obećano već godinu dana ranije u zamjenu za sredstva za financiranje kampanje i za par stoja predstavnicima sindikata! Nikad se ovdi proizvodnja neće pokrenuti niti će radnici ostati-naivne budale viruju sindikatima koji gledaju svoje interese! Šta su tražili to su i dobili: radnici otkaze, grad smeće i smard i a HDZ ili sada SDP novce za kampanju i na kraju Pripuz i čitava država: ODLAGALIŠTE OTPADA Mi smo takav narod da više volimo virovati bajkama koje obećavaju kriminalci nego realnostima koje nam govore uspješni poslovni ljudi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare