To je to što me zanima!

Željka Karin ima korona virus

Cjepivo sam primila u utorak, no očito sam tada bila u razdoblju inkubacije i nažalost bilo je prekasno da cjepivo pruži zaštitu. Osjećam se dobro, no ovo je dodatna potvrda da virus ne bira, rekla je
Vidi originalni članak

Ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije Željka Karin pozitivna je na koronavirus, ali je razvidno da je zaražena prije prve doze cjepiva koje je primila prije četiri dana, izvijestio je u nedjelju županijski Stožer civilne zaštite.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dr. Karin prošli tjedan bila je kontakt osobe kojoj je potvrđena zaraza koronavirusom, a u petak je dobila prve simptome nakon čega je napravljen test. Pozitivan nalaz testiranja dolazi četiri dana nakon cijepljenja protiv koronavirusa, a s obzirom na vrijeme pojave prvih simptoma, razvidno je da je zaražena prije primanja prve doze cjepiva, navodi se u priopćenju Stožera.

Napominje se kako Karin osjeća blaže simptome kao što je povišena tjelesna temperatura, no opće zdravstveno stanje joj je za sada dobro.

KRONIČAN UMOR NOVINARKE Zbog dugog Covida čak ni nakon 7 mjeseci nisam 'došla k sebi'

- Cjepivo sam primila u utorak, no očito sam tada bila u razdoblju inkubacije i nažalost bilo je prekasno da cjepivo pruži zaštitu. Osjećam se dobro, no ovo je dodatna potvrda da virus ne bira i da s razlogom zdravstveno osoblje spada u najizloženije skupine ljudi - kazala je dr. Karin.

Pozvala je sve kolege iz zdravstvenog sektora, ali i ostale građane da se cijepe čim dođu na red te da izbjegnu rizike i neugodnosti koje nosi ova bolest. Dodala je da će se ponovno cijepiti ako bude potrebno, čim to bude epidemiološki opravdano.

KAD TE FLIPNE... Sladoljevljeva teorija zavjere: Božinović se cijepio - dvaput!

U narednom razdoblju dr. Karin će raditi u samoizolaciji, priopćeno je iz Stožera.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 10.01.2021.

    Kak veli Ricard, znaci ku.....

  • maxim m 10.01.2021.

    ae tribala je sačekat koji dan...

  • Administratorov_Tata 10.01.2021.

    Nije se držala mjera! Neodgovorna je! Ostavka istog trena!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare