To je to što me zanima!

Željko Kerum: Država nije ništa učinila za grad Split

Splićani su bili premijeri i ministri, ali bi svoj grad zaboravili čim su preselili u Zagreb, požalio se Kerum izraelskom veleposlaniku Yossi Amraniju
Vidi originalni članak

Splitski gradonačelnik Željko Kerum primio je u utorak izraelskog veleposlanika Yossi Amranija i požalio mu se kako država gotovo ništa nije napravila za Split.
 - Splićani su bili premijeri i ministri, ali bi svoj grad zaboravili čim su preselili u Zagreb - rekao je Kerum. Veleposlanika je obavijestio i o gradskim planovima za budućnost koji uključuju i još značajniju ulogu Splita na Mediteranu. Dodao je i da je došlo vrijeme da Zagreb prestane biti centar svih zbivanja u Hrvatskoj.
 - Ministarstva mora i turizma trebalo bi prebaciti u Split, a poljoprivrede u Osijek - smatra Kerum. Obećao je da će njegova Građanska stranka poraditi na tome nakon izbora kada dobije, nada se Kerum, barem deset mandata u Saboru.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Markzg 11.11.2009.

    Ira27 ma kakve veze ima Kerum sa cestom? Svi mi znamo da su cestu gradili naši djedovi i bake, da je građena i da su bile potrebne godine realizacije kako bi konačno to zaživilo, a Kerum nije ništa zaslužan za to. BTW šta ste vi uopće izgradili osim primitivizma? A fala bogu toćat ću svoju guzu u moru jer sam dalmatinac i neće mene vrijeđat tu neko otočko spopadalo ili tamo neki vlaji

  • zagi00 11.11.2009.

    Zato Kerum oće... Oće ko i svi ostali...

  • Ira27 11.11.2009.

    Kerum je u pravu! A Dari ta cesta o kojoj pričaš je isto tu da bi ti mogao lakše utoćat guzu u more!

Komentiraj...
Vidi sve komentare