To je to što me zanima!

Željko Kerum se ispričao zbog vrijeđanja novinara

Splitski gradonačelnik Željko Kerum obrušio se uvredama na novinare nakon upita o izravnoj pogodbi za posao koji je dao tvrtki Ivice Livaje
Vidi originalni članak

Jedeš govna, i ti i tvoji kolege! Slobodno to napiši! Ako je nešto mimo propisa, obratite se sudu! Ajde šuti, majmune glupi!, kazao je iznervirano splitski gradonačelnik Željko Kerum novinarima. Upitali su ga o spornoj dodjeli posla Ivici Livaji, vlasniku tvrtke “Taho keramika”. Naime ta tvrtka dobila je posao uređenja prostora za nove splitske vrtiće. Dogradonačelnica Anđelka Visković objasnila je kako zbog kratkog roka nisu raspisivali natječaj, već je posao dodijeljen izravnom pogodbom, što im, kaže, zakon dopušta kod hitnih projekata, piše Slobodna Dalmacija. Kerum se u petak ispričao novinarima.
- Kriva je moja nagla ćud. Ako sam kriv snosit ću posljedice - rekao je Željko Kerum.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mare7 14.08.2009.

    a da pustite covika na miru da vodi grad, koga briga ako je \"seljacina\" kako ga nazivate ako on za jedan grad moze napraviti da ide na bolje.. to sta je ne skolovan ne znaci da ne moze bolje napraviti od onih skolovanih koji su lipo sve pokrali i sebi u dzep stavljali..

  • user_39382 14.08.2009.

    Drugacije i nezna. Covjek koji je uspjesno vodio svoju firmu sada bi upravljao gradom... Da jedan trgovac upravlja gradom. Ma polupani lončići... Za 4 godine kukat će novinarima kako je bio naivan i kako su ga svi iskoristili..

  • svi_smo_doma 14.08.2009.

    \"A je.. ga, izletilo mi - ispričao sam se! Sutra ću vam opet majku jeb.., al\' ću se ispričat! I prekosutra ću isto, i opet i opet i opet... jer bolje ne znam!\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare