To je to što me zanima!

Željko Kerum se posvađao s punicom i zatim odselio?

OBITELJSKA ZAVADA: Upućeni susjedi misle da nije Fani uzrok problema. Ipak, nju je to stajalo živaca pa je tri dana provela u bolnici u Splitu
Vidi originalni članak

Fani Horvat (25), djevojka zbog koje je Kerum napustio ženu i djecu, završila je u bolnici, navodno zbog svađe s Kerumom. Na Odjel za ženske bolesti i porode Fani su zaprimili u nedjelju. Tri dana poslije ispred bolnice ju je sačekao brat Saša. Kerumu nije bilo ni traga. Nije došao sačekati ženu koja nosi njihovo dijete. Osoblje odjela ne želi davati nikakve izjave oko Fanina boravka u bolnici. Nisu htjeli reći je li Kerum posjećivao dragu. Fani je u bolnicu navodno došla vidno uzrujana, a u kuloarima se priča da je uzimala tablete za smirenje. Svađa između ljubavnika, priča se, kulminirala je nakon Kerumova veselog vikenda i naguravanja u restoranu Sky. Fani je očito mislila da će ga trudnoća primiriti i da će smanjiti noćne izlaske. Nesputanu gradonačelnikovu duhu izgleda nije odgovarao ni podstanarski status kod “punice” Anite. Susjedi pričaju kako je veća mogućnost da se posvađao s Anitom nego s Fani Horvat.
U prilog tome navode kako već gotovo dva tjedna nije dolazio prenoćiti niti su mu viđali auto parkiran pred kućom. Napominju kako ni Fani nii njezin Mercedes nisu vidjeli posljednjih tjedan dana. Fani i gradonačelnik nisu željeli komentirati navodne probleme.

USKORO IDU U ZAJEDNIČKI STAN
U novo jubavno gnijezdo Fani i Kerum trebali bi se useliti do kraja godine. Ostaje vidjeti je li njihova svađa bila ozbiljna ili će se sada posvetiti uređenju novog doma i pripremama za proširenu obitelj.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • annette 11.12.2009.

    mislila je da će njoj bit vjeran, a zna i sama kako je razorila tuđi brak. nije dugo trebalo da kusa što je sama skuhala

  • 20bucks 11.12.2009.

    buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaa!

  • marisol 11.12.2009.

    fani sta ti nisu dovoljni milijuni koje si dobila?sad bis htjela i tovarcinu mijenjat, e kao sto je samo tako zamijenio svoju zenu i napustio odraslu djecu,kako li ce samo tebe?

Komentiraj...
Vidi sve komentare