To je to što me zanima!

Željko Sabo: Nitko me nije zvao iz DORH-a ni iz USKOK-a

Kaže da do sada nije imao nikakvih poziva niti bilo kakvih kontakta iz Državnog odvjetništva ili USKOK-a gdje su Budimir i Đurić dali iskaze tijekom prošloga tjedna
Vidi originalni članak

Prvoga dana nakon godišnjeg odmora gradonačelnika Vukovara, koji je i predsjednik SDP-a Vukovarsko-srijemske županije, dočekala su pitanja oko pokušaja potkupljivanja Marije Budimir (HDZ).

- U vezi slučaja s Marijom Budimir nemam ništa novoga za reći. I dalje tvrdim da je sve ovo zapravo pokušaj HDZ-a da me se diskreditira na osnovu laži i podmetanja, rekao je Željko Sabo za Večernji list, kratko komentirajući skandal koji već danima potresa Hrvatsku. 

Kaže da do sada nije imao nikakvih poziva niti bilo kakvih kontakata iz Državnog odvjetništva ili USKOK-a gdje su Budimir i Đurić dali svoje iskaze tijekom prošloga tjedna. Skandal očito mnogo ne interesira niti vrh SDP-a jer niti  oni nisu sa Sabom kontaktirali u svezi svih događaja.

- Niti me je tko zvao niti sam bilo s kim razgovarao o toj temi, rekao je Sabo. Zamoljen od strane novinara da prokomentira i nova saznanja da je Budimir prije desetak godina bila i jedan od ključnih svjedoka u istrazi o tzv. zločinačkoj organizaciji Sabo je rekao da to još jednom potvrđuje njegove ranije tvrdnje.

- Očito je da je HDZ na ovaj način želio da me se politički, ljudski i na svaki drugi način diskreditira. Iza svega stoji vrh HDZ-a kojima je jedino važan Vukovar. Oni se i dalje drže krilatice Vukovar mora pasti, rekao je Sabo.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • lalala 14.08.2013.

    Sabo se zanio pobjedom na izborima pa je pomislio da je nedodirljiv . Vjerojatno su ga puno hvalili pa je zaboravio oprez . Mislio je da je Supermen .

  • emili 13.08.2013.

    A gdje se nije trgovalo lijepo vas pitam i sad je Sabo kupovao glasove. Narod ga izabrao a valjda im je dobar a osobno i meni. Pohvatajte sve koji su trgovali a ne sad našli žrtveno janje. A i ova HDZ-ovka kao da je ona nešto bolja, prodana duša. Ja bi nju strpala u zatvor a ne Saba. Meni je on super čovjek, a valjda zato i prođe na izborima.

  • sestro 13.08.2013.

    pa kad je tko privodio partijaše u ovoj državi..nikad nitko..pa zato i jesmo jedina komunistička zemlja u modernoj eu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare