To je to što me zanima!

'Zemunci' pali zbog žena: Napravile što nije policija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Miloš Simović navodno je upucao Sretka Kalinića jer je bio u vezi s njegovom ženom. Legiju su našli nakon što jo ženi u bolnicu poslao buket cvijeća
Vidi originalni članak

Razlog krvava okršaja dvojice srpskih kriminalaca kraj zagrebačkog jezera Rakitja bio je ljubavni trokut. Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko za Večernji list je rekao da su utvrdili da su se Sretko Kalinić (36) i Miloš Simović (31) posvađali zbog Simovićeve supruge Bojane. Ona je kao kurir s lažnim dokumentima dolazila u Zagreb i donosila im novac. Simović je doznao da ga je prevarila s Kalinićem.
Kalinić i Simović u utorak su roštiljali na Rakitju, napili se i posvađali zbog žene, a Simović je zatim s dva hica ranio Kalinića. Kalinića, zvanog Zver, 2006. napustila je supruga, s kojom ima dvoje djece. Otad živi u Novom Sadu. On je navodno policiji priznao neka ubojstva, ali i otkrio gdje se skrivaju odbjegli članovi “zemunskoga klana”. Karamarko je dodao da će im cijeli sukob pomoći da dođu do važnih podataka o kriminalnom miljeu i da će sigurno znati iskoristiti unutarnje sukobe. Kaže i da je suludo govoriti da sukob ugrožava nacionalnu sigurnost jer je to bio njihov osobni sukob i nije bio usmjeren prema nikome drugome.
Pripadnici bande koji su dolijali srpskoj policiji pali su također zbog žena. Prvooptuženi Milorad Ulemek Legija policiji je ostavio trag nakon što je rodila njegova supruga Aleksandra. Tad joj je u bolnicu poslao golem buket cvijeća. Dejanu Milenkoviću Bagziju, svjedoku pokajniku na suđenju “zemuncima”, policija je ušla u trag prateći razgovore koje je iz Grčke vodio sa suprugom Jasnom. Također, ona ga je otišla i posjetiti. Ubijeni član “zemunskoga klana” Zoran Pović Pova redovito se sastajao sa suprugom dok je bio u bijegu. Preko njive joj je dolazio u noćne posjete, nikad najavljen. Svoju su tajnu uspjeli sačuvati, a njegova supruga Biljana o njegovim je posjetima govorila tek nakon što je on ubijen, i to na poligrafu.
Miloša Simovića odveli su u četvrtak popodne u zatvor Zabela u Požarevcu, gdje će na sedmom odjelu služiti kaznu od 30 godina za sudjelovanje u ubojstvu premijera Srbije Zorana Đinđića.

I ARKANA SU MOŽDA UBILI ZBOG CECE
I danas mnogi sumnjaju da je Svetlana Ražnatović Ceca bila povezana s ubojstvom svog muža i ratnog zločinca Arkana. Ona je uhićena nakon atentata na Đinđića, a 2003. godine uhićeni su i pripadnici njezina osiguranja, sve odreda pripadnici “zemunskog klana”.

KARAMARKO: SIMIĆEV SLUČAJ JOŠ NIJE ZAKLJUČEN
Karamarko je dodao za Večernji da su našli i niz korisnih podataka oko slučaja Cvetka Simića, čije raskomadano tijelo su pronašli u Jarunu. Dodao je da je pred njima velik posao dokazivanja te da taj slučaj nije zaključen.

KALINIĆ ŽELI SVJEDOČITI?
Ranjeni Kalinić dva puta je razgovarao s istražiteljima, a navodno želi svjedočiti o nizu ubojstava. Istražiteljima je pričao na koji je način ubijao ljude, a rekao je i da se kao maloljetnik borio u postrojbama koje je vodio Kapetan Dragan, piše Jutarnji list.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bodulic 11.06.2010.

    DA im zene nisu kurve, po nasoj policiji, rostiljali bi po HR. bez da im nitko smeta.

  • cigo 11.06.2010.

    ...a yeba te, citam i jedva vjerujem, tko sve baulja Zagrebom dok su mene legitimirali cak sedam puta tokom 90\'-ih godina, ali sad mi dodje da opet odem u Zagreb kao \'dragovoljac\' prijaviti se za rad u bolnici, pa mi mozda dozvole da tom zlotvoru pruzim besplatnu, potrebnu i intenzivnu \'njegu\', a tokom \'strucne\' njege rekao bi on meni gdje su i ostali \'oboljeli\' zreli za \'Wellnes-karantenu\'.

  • exon valdez 11.06.2010.

    Idealan svjedok tužitelju protiv kapetana Klokana.Možda budu u istom pržunu

Komentiraj...
Vidi sve komentare