To je to što me zanima!

Žena (35) koju je muž izrezao mačetom: Ne dam svoju djecu

Mirjanu Kristović je u kolovozu napao pijani suprug i mačetom joj ozlijedio lice. Mirjani sada žele oduzeti djecu, a ona kaže da djeca žele ostati s njom
Vidi originalni članak

DuList je objavio intervju s Mirjanom Kristović iz Župe Dubrovačke koju je pijani suprug napao u kolovozu i mačetom joj unakazio lice. Sada joj žele oduzeti djecu no Mirjana je odlučna u tome da je sposobna brinuti se za njih.

- Moram se maknuti od njega, to je sigurno i prije sam tražila stan jer se s njim ne može. Snaći ćemo se da djeca imaju za sebe. Meni ne treba vila, da imamo skuhati i gdje spavati, to je najbitnije. Grad sam pitala, ali rekli su da nemaju svoje stanove. Djeca žele ostati sa mnom. Ja sam sposobna sve napraviti, i otići u trgovinu, i u školu i kuda god treba - kaže Mirjana za DuList.

Nasilni suprug je u pritvoru .

Idi na 24sata

Komentari 65

  • VjeraBona 07.11.2014.

    Nakon zlostavljanje supruga ,upala sam u žrvanj sustava koji me "izmaskrirao" ! Zbog "pisomanije" ,dopisa ministru MUP-a i ministrici Opačić pokušali su me UŠUTKATI na način daleko opasniji nego što se to dogodilo Mirjani Kristović jer sam bila s obzirom na obrazovanje i poziv daleko opasnija.I dan danas samo stavljena namilost i nemilost zlaostavljaču i sustavu.

  • fiore 06.11.2014.

    tko sve dobiva gradske stanove,a prava sirotinja ne može ni sobu dobiti!sramota!a gdje su sad one ženske udruge,a i ministrica opačić,šta se sad ne javi?ovo je ipak slučaj,kad bih svi trebali pomoći!

  • ilmare 06.11.2014.

    I ženi ,i djeci treba pomoć I materijalna i psihološka. A "mužu" dugotrajno liječenje i zatvor uz zabranu prilaska i ženi i djeci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare