To je to što me zanima!

Žena (41) iz Zagreba pokušala je ubiti muža pred dvoje djece

Prvo ga je pokušala ubiti škarama više puta zamahnuvši prema njemu oko 22 sata u subotu, a kad ju je u tome spriječio, uzela je kuhinjski nož i ubola ga tri puta
Vidi originalni članak

Protiv žene (41) koja je u Zagrebu u subotu nožem teško ozlijedila muža (41) Županijsko državno odvjetništvo pokrenulo je istragu, a sudac istrage odredio joj je mjesec dana istražnog zatvora.

Ona je svog nevjenčanog supruga napala pred maloljetnom djecom (2007. i 2005.) u kući oko 22 sata. Prvo ga je pokušala ubiti škarama više puta zamahnuvši prema njemu, a kad ju je u tome spriječio, uzela je kuhinjski nož i ubola ga tri puta. Dva puta ga je ubola u lijevu stranu prsišta i jednom u lijevo rame. 

OBITELJSKO NASILJE U ZAGREBU Pokušaj ubojstva u Zagrebu: Nakon svađe ubola supruga

Muškarac je od smrti spašen hitnom medicinskom intervencijom, javlja DORH koji je sumnjiči i da je pokušajem ubojstva oca pred djecom ugrozila njihov psihofizički razvoj.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • skic1 03.04.2019.

    Šta ta žena nema ime i prezime?

  • mica trftaljka 02.04.2019.

    Ljudi moji ima kolko ocete za nikakvo nasilje nisam ali sto neke zene rade muskarcims pogotovo koji su razvedeni najveća kazna ti je kad ti zabrani vidjet vlastito dijete i tako danima mjesecima cak i god i muskarac pukne proso sve institucije i na kraju se nazalost desi ono najgore da je ubije a ima slucajeva di zene tuci muskarce a mali broj muskaraca Ce to prijaviti policiji da mu se nebi smijali i tako je godinama zena nasilna prema muskarcu bitno da je uvjek muskarac kriv za sve ali u praksi nije tako

  • vbeneta 02.04.2019.

    Sto žaba..... i baba za zaštitu žena a za nas nitko, još nam se smiju kad prijavljujemo nasilje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare