To je to što me zanima!

Žurila na posao: Majka šestero djece poginula u padu s bicikla

Radila je na javnim radovima, na kojima radi nekoliko godina unatrag. No, žurba na posao ju je stajala života. Iza sebe ostavila je brojnu obitelj...
Vidi originalni članak

U ponedjeljak oko 6.40 sati u naselju Mali Šandrovac, na šireg bjelovarskog područja, poginula je Antonija U. (50) pri padu s bicikla na nizbrdici. 

- Netko je panično dozivao s ceste da donesem vode. Onako bunovna sam dotrčala s vodom i vidjela susjeda koji je bio uz Antoniju koja je bez svijesti ležala na asfaltu. Odmah smo zvali Hitnu, koja je došla u rekordnom roku. Medicinska sestra koja radi u Domu za starije prije dolaska Hitne ju je pokušala reanimirati, ali nesretnoj ženi nije bilo pomoći - kazala nam je 40-godišnja mještanka koja se još uvijek tresla od šoka.

Pokazala nam je bicikl s kojeg je pala Antonija i koji je ostao u dvorištu sugovornice. Antonija je išla na posao koji je dobila prije nešto više od mjesec dana. 

Radila je na javnim radovima, na kojima radi nekoliko godina unatrag. No, žurba na posao ju je stajala života. Iza sebe ostavila je brojnu obitelj. Supruga i šestero djece.

Zamjenica Općinske državne odvjetnice iz Bjelovara koja je rukovodila očevidom uz pomoć bjelovarske policije je odredila obdukciju koja će se obaviti na Odjelu patologije bjelovarske Opće bolnice. 

Idi na 24sata

Komentari 181

  • 10.08.2018.

    Kada ćete zatrpati ove opasne i prljave kanale uz ceste?

  • Karmelićanka 07.08.2018.

    Da nam je vlast kakva treba biti ne bi sa šestoro djece radila na javnim radovima. Zasto to ne rade i nacionalne manjine, a ubiru socijalu i dječjeg vise nego netko prisječna obitelj plaću?

  • 07.08.2018.

    citam komentare i moram reci da ste se svi vi ocito najeli ludih gljiva.naime,svima vam je zao umrle samo zato jer je isla na posao,pojedinci su rekli da bi ona s troje djece trebala biti doma,skrbiti o djeci,a kamoli sestero.trebala bi jos 6 roditi i tako sve zene redom i biti doma nek drugi rade za njih.'nasi' da,romi ni slucajno! bas me zanima kakve bi vam reakcije bile da sutra saznate da su oni romi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare