Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žurila na posao: Majka šestero djece poginula u padu s bicikla

Radila je na javnim radovima, na kojima radi nekoliko godina unatrag. No, žurba na posao ju je stajala života. Iza sebe ostavila je brojnu obitelj...

Foto: Željko Rukavina/24sata
181 komentara

U ponedjeljak oko 6.40 sati u naselju Mali Šandrovac, na šireg bjelovarskog područja, poginula je Antonija U. (50) pri padu s bicikla na nizbrdici. 

- Netko je panično dozivao s ceste da donesem vode. Onako bunovna sam dotrčala s vodom i vidjela susjeda koji je bio uz Antoniju koja je bez svijesti ležala na asfaltu. Odmah smo zvali Hitnu, koja je došla u rekordnom roku. Medicinska sestra koja radi u Domu za starije prije dolaska Hitne ju je pokušala reanimirati, ali nesretnoj ženi nije bilo pomoći - kazala nam je 40-godišnja mještanka koja se još uvijek tresla od šoka.

Foto: Željko Rukavina/24sata

Pokazala nam je bicikl s kojeg je pala Antonija i koji je ostao u dvorištu sugovornice. Antonija je išla na posao koji je dobila prije nešto više od mjesec dana. 

Radila je na javnim radovima, na kojima radi nekoliko godina unatrag. No, žurba na posao ju je stajala života. Iza sebe ostavila je brojnu obitelj. Supruga i šestero djece.

Zamjenica Općinske državne odvjetnice iz Bjelovara koja je rukovodila očevidom uz pomoć bjelovarske policije je odredila obdukciju koja će se obaviti na Odjelu patologije bjelovarske Opće bolnice. 

Možda vas zanima i ovo:
Message