To je to što me zanima!

Žena (60) nakon što joj je umrla kćer rodila blizance

Cheng Lin (60) i njezin suprug su izgubili kćer jedinicu. Odlučila je ponovo roditi. Otišla je na umjetnu oplodnju. Rodila je zdrave blizanke...
Vidi originalni članak

Kineskinja Cheng Lin (kako ju nazivaju mediji) rodila je blizanke u 60. godini u bolnici u Hefeiu. Žena je začela umjetnom oplodnjom, a djevojčice su rođene u 34. tjednu. 
Cheng i njezin suprug Wu Jingzhou imali su kćer Tingting. Ona se udala u rujnu 2008. godine. Nakon samo pola godine u braku Tingting i njezin suprug su se na festivalu otrovali plinom i umrli.
- Tingting je imala 28 godina kada je umrla. Suprug i ja smo bili strašno tužni. Zato smo odlučili da ćemo opet imati djecu. Znala sam da će to biti teško jer sam već bila stara - rekla je Cheng. Ona i supruga su posjetili razne liječnike i većina njih im je rekla da su vrlo male šanse da ostane truudna. No Cheng nije odustajala. Začela je u listopadu 2009. Rodila je u četvrtak carskim rezom. Ona i blizanke su dobro.
- Jako sam sretna. Djevojčice daju meni i mužu snagu za život - rekla je Cheng.

>>>RODILA CURICE U 62. JER JOJ NISU DALI DA POSVOJI...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 27.05.2010.

    oke,svacije je pravo da ima djecu kad pozeli... no sta kad te pitaju zasto ti baka dolazi na roditeljski? ili te ekipa pita di su ti mama i tata? skroz bezveze..

  • user_47232 27.05.2010.

    nek su zive i zdrave all su ruzne u p.m.kao da im je paucinan na glavi :SSS

  • saloma 27.05.2010.

    nisu oprali s njih sluz zato vam se čine čudne,ali da su gadne gadne su no ne mora značiti da će i za mjesec dana biti jednako gadne

Komentiraj...
Vidi sve komentare