To je to što me zanima!

Žena (80) upala u bunar dubok 8 metara, spasili je vatrogasci

Morali smo hitno djelovati jer je bakica upala u vrlo hladnu vodu. Nismo mogli čekati spasitelje jer je svaka dodatna minuta značila moguću smrt. Jedan se vatrogasac konopom spustio dolje i spasio je, rekao je vatrogasni zapovjednik
Vidi originalni članak

Žena (80) koja je u ponedjeljak popodne u Marini kod Trogira upala u bunar dubok osam metara, živa je zahvaljujući trojici vatrogasaca DVD-a Marina.

Slobodna Dalmacija javlja kako je žena u ponedjeljak u 17.50 sati otišla po vodu te je upala u bunar. Netko od obitelji je vidio nesreću te je alarmirao hitne službe. 

- Morali smo hitno djelovati jer je bakica upala u vrlo hladnu vodu. Nismo mogli čekati spasitelje jer je svaka dodatna minuta značila moguću smrt. Jedan se vatrogasac konopom spustio dolje, zavezao je, a potom su je na površinu izvukla preostala dvojica kolega - rekao je vatrogasni zapovjednik Hrvoje Kvarantan.

Dodaje kako je žena prevezena u bolnicu, a preživjela je zahvaljujući brzoj intervenciji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 15.04.2014.

    Hrvatska, zemlja bunara i septičkih jama! Za Audije i fontane, tajnice općinskih načelnika i ostalo se ima para a za vodovod i kanalizaciju, ova EU zemlja na početku 21. stoljeća nema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare