To je to što me zanima!

Žena (82) je glasovala prvi put u životu pa nakon toga umrla

Dugo je vjerovala da njezin glas ne znači ništa. No zadnjih je godina promijenila mišljenje i registrirala se prije nego je oboljela od upale pluća i sepse, rekoa je zet Gracie Lou Phillips (82) iz Teksasa
Vidi originalni članak

Gracie Lou Phillips (82) iz Teksasa je na američkim među izborima glasovala prvi puta u životu i ubrzo nakon toga je umrla. Ona je glasovala malo ranije jer je bila teško bolesna.

Nakon glasovanja ponosno je pokazala svoju naljepnicu na kojoj piše: "Glasovala sam".

Gracie je bila teško bolesna i umrla je četiri dana nakon što je dala svoj glas. 

- Dugo je vjerovala da njezin glas ne znači ništa. No zadnjih je godina promijenila mišljenje i registrirala se prije nego je oboljela od upale pluća i sepse. U bolnici se raspitivala da li može i kako glasovati. U četvrtak su ju odvezli do lokalne crkve u i bila je u automobilu dok su joj djelatnici s birališnog mjesta donijeli glasački listić. Bila je jako sretna i ponosna, odmah nam se pohvalila - rekao je njezin zet Jeff Griffith.

Podsjetimo, na izborima u utorak, republikanci su osvojili Senat, a demokrati Zastupnički dom Kongresa. Američki predsjednik Donald Trump, iako će demokrati sada nad njim imati strožu kontrolu, je rekao da je zadovoljan rezultatom izbora.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nori 🖖 08.11.2018.

    Za koga ?

  • umjereni pacifist 08.11.2018.

    zato ja ne idem na glasanje

  • Megablaster 07.11.2018.

    Eto,nek joj je nauk!

Komentiraj...
Vidi sve komentare