To je to što me zanima!

Žena (86) umrla je od trovanja ugljičnim monoksidom: Njeno beživotno tijelo pronašao je sin

Žena je ložila vatru u metalnoj kutiji u jednoj od prostorija, te je plamen zahvatio tepih. Uspjela je ugasiti vatru, no kako je udisala ugljični monoksid koji se nakupio u prostoru, izgubila je svijest i preminula
Vidi originalni članak

U petak 5. ožujka oko 8.30 sati, u obiteljskoj kući u mjestu Rakotule na području Karojbe, tragično je preminula 86-godišnja žena. 

Policija je obavila očevid zajedno s inspektorom zaštite od požara i utvrdila  kako je 86-godišnjakinja ložila vatru u metalnoj kutiji u jednoj od prostorija, te je plamen zahvatio tepih. Žena je uspjela ugasiti vatru, no kako je udisala ugljični monoksid koji se nakupio u prostoru, izgubila je svijest i preminula. 

POLICIJA POZIVA NA OPREZ Završila u bolnici zbog trovanja ugljičnom monoksidom

Kako doznajemo, njeno beživotno tijelo pronašao je sin koji sa snahom živi kat iznad. Vidjevši da se nešto dimi u prizemlju, razvalio je vrata ali je već  bilo prekrasno. 

Tijelo preminule žene prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 07.03.2021.

    Sirotinja uvijek skupo plati

  • 07.03.2021.

    u limenoj kutiji?

  • 07.03.2021.

    Palila vatru u metalnoj kutiji. Sin kat iznad kad je vidio dim, bilo je već kasno. Nekima su starci doista teret kojeg se nebrigom o njima najlakše riješiti. Po meni tu bi se trebalo pozabaviti mentalnim zdravljem i bake a bogme i njezina sina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare