To je to što me zanima!

Žena cijeli život u srcu ima rupu od čak 4 centimetra

Louise Banks često je kao dijete znala izgubiti svijest. Pri porođaju je skoro umrla. Unatoč svim pretragama, liječnici su tek sad otkrili rupu u srcu
Vidi originalni članak

Liječnici su ostali zapanjeni kad su kod Britanke Louise Banks (23) otkrili najveću do sada rupu u srcu. Liječnici rupu od devet milimetara smatraju prevelikom, a Louise ima rupu promjera četiri centimetra. U školi se često znala onesvijestiti, pa je mislila da ima epilepsiju. No na pregledima liječnici nisu uočili rupu. Prije četiri godine skoro je umrla rađajući svog prvog sina Bena jer joj je srce "čudno treperilo". Tek joj je njen novi liječnik opće prakse u siječnju, pomoću senzora kojeg joj je stavio na prsa otkrio nepravilan rad srca. U veljači je šest sati provela na operaciji.
- Oduvijek sam znala da nešto nije u redu. Mogla sam osjetiti kako mi srce stane, pa ponovno počne kucati - kaže Louise. Ne ljuti se na liječnike koji nisu uočili njen problem, umjesto toga raduje se plesanju s prijateljima, bez nesvjestica.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • entoni 14.03.2008.

    ha,ha orginalni buzdovan. Moram priznati da me iznenađuju ti inozemni liječnici. Uz sve mogućnosti dijagnostike, tek se našao sada jedan koji je primjetio sigurno nepravilan rad srca, dobro i operirana je želim joj sve najbolje i da uživa u rastu svoga djeteta. Od stetoskopa, pa rendgen, EKG, ehokardijografije.....kako je moguće da nitko nije vidio šta je problem kod ove mlade žene ?

  • buzdovan 14.03.2008.

    L_A_N_A, ja sam ti samouk! Gledam sve poučne emisije na našoj televiziji. Farmu, BB, Nad lipom... Obavezno pročitam sve dnevne novine, Kulu stražara i časopise za muškarce koji žele nešto više... Prije spavanja odigram Milijunaša kojeg sam kupio u Turbo limaću. A puno naučim i na ovom portalu. Evo, znam sve o rupama na srcu, napuhanim trbusima, štetnosti vode, a korisnom učinku hamburgera... I uzimam dodatne instrukcije kod Admina!

  • L_A_N_A 14.03.2008.

    Buzdovan,jesi li ti doktor ili znas svasta?uvijek imas odgovore :)) Cool,svasta se nauci

Komentiraj...
Vidi sve komentare