To je to što me zanima!

Žena koju su u subotu primili u 'Fran Mihaljević' nema koronu

Njezin nalaz je negativan, rekla je dežurna liječnica Davorka Lukas nakon što je provedena dijagnostika i obrađeni brisevi koji su trebali otkloniti sumnju na koronavirusnu infekciju
Vidi originalni članak

U subotu navečer u Kliniku za infektivne bolesti 'Fran Mihaljević' primili su 42-godišnjakinju koja je prije četiri dana stigla iz Kine i koja je imala blage simptome zbog čega su posumnjali na koronavirus, što su za 24sata potvrdili iz bolnice.

Nalaz je stigao u nedjelju rano ujutro - negativan je, žena nema koronavirus, potvrdila je u nedjelju za Hinu dežurna liječnica dr. Davorka Lukas.    

BROJKE ZARAŽENIH RASTU Vapaj s kruzera na kojem je i 6 Hrvata: 'Ne dajte da umremo'

Dežurna liječnica u Klinici za infektivne bolesti rekla je ranije kako je 42-ogodišnja žena, koja je kratko boravila u Kini, dobrog općeg stanja te da ima blaže simptome, povišenu temperaturu i kašlje.

Suprug pacijentice, s kojim se prije četiri dana vratila iz Kine i Hong Konga, već je ranije testiran, a nalaz je bio negativan.

Interaktivna karta: Pratite kako se širi zaraza koronavirusom

Kod dvojice muškaraca također negativan test

Kod oba muškarca koja su u subotu primljena u tu kliniku utvrđeno je da nisu zaraženi koronavirusom, negativan nalaz na taj virus potvrđen je u subotu navečer kod hrvatskog građanina koji je boravio mjesec dana u Kini, a već ranije iz te je bolnice otpušten Kinez iz Belgije. U Hrvatskoj za sada nije zabilježen ni  jedan slučaj oboljelih od koronavirusne infekcije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 🦈Jeronim🦈 10.02.2020.

    Nema potrebe medijski objavljivati sumnju, ako se uopće radi o sumnji. To je normalan postupak dijagnosticiranja bolesti. Ovako se samo diže panika bez ikakvog razloga.

  • 09.02.2020.

    Zajebana ova piva (Corona),ucmeka te ko zeca !

  • 09.02.2020.

    A tek kakav je hospital...

Komentiraj...
Vidi sve komentare