To je to što me zanima!

Žena pala sa zida visokog četiri metra ispred Doma zdravlja u Omišu: Preminula je u bolnici

Žena (67) pala je sa zida visokog četiri metra ispred Doma zdravlja u Omišu. Odmah su je prevezli u KBC Split na pružanje liječničke pomoći, no ona je u bolnici preminula
Vidi originalni članak

Žena (67) iz Kučića poginula je ispred zgrade Doma zdravlja u Omišu kada je, s visine od četiri metra, na dijelu na kojem nema zaštitne ograde, pala na pločnik, javlja Slobodna Dalmacija

Policija je kratko priopćila kako je do tragedije došlo u srijedu oko 18 sati te da je žena brzo prevezena u KBC Split. Preminula je u bolnici. Za sada nisu utvrđeni elementi koji upućuju na kazneno djelo. Na mjestu događaja obavljen je očevid i obaviješteno je državno odvjetništvo, kazali su u policiji.

PREVEST ĆE TIJELO NA OBDUKCIJU Na parkiralištu u Koprivnici su pronašli tijelo muškarca u autu

Ravnatelj Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije Marko Rađa rekao je kako ga je tragedija pogodila te izrazio sućut obitelji. 

- Bio je to splet nesretnih okolnosti. Obitelj je sad nemoguće utješiti, a opravdanja nema smisla tražiti, jednako kao ni krivce jer ih naprosto nema. Ovo je bio događaj koji se nije mogao ni predvidjeti ni spriječiti. Uostalom, nikada ništa slično nismo u Domu zdravlja zabilježili - rekao je za Slobodnu. 

Na pitanje zašto na tom dijelu nema ograde, Rađa kaže da ona nije nikada ni predviđena bila jer na tom putu ne bi smjelo biti ni zaustavljanja ni parkiranja. 

IZNENADA Preminuo je Vatroslav Čerina, vodeći hrvatski neurokirurg

- Ono što mogu najaviti jest skoru ozbiljnu rekonstrukciju zgrade Doma zdravlja u Omišu, jer sve ovo dosad je bilo samo unutarnje šminkanje. Već od ljeta nam je plan imati građevinsku dozvolu nakon čega ćemo aplicirati na europske fondove - rekao je. Među ostalim, planiraju i riješiti problem parkinga. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mdcro24 03.02.2023.

    Bilo je pitanje dana kad ce netko stradat, tu je parking i puno ljudi cirkulira, netko je itekako kriv sto ograde nema

  • Mrki medvjed 1 03.02.2023.

    Služba koja je odgovorna za ne stavljanje ograde, njen šef treba odgovarati. U normalnim državama, naravno da se stavlja ograda na sličnim mjestima.

  • 03.02.2023.

    Ok vjerojatno ta ograda treba biti ali tko je kome kriv da ne pazi .

Komentiraj...
Vidi sve komentare