To je to što me zanima!

Žena (34) poginula kod Vrpolja, vozač Forda teško ozlijeđen

Ford Fiesta zanio se na autocesti A1 kod Vrpolja te udario u rubnjak oko 7.30 sati. S auta je nakon udarca u rubnjak otpao prednji kotač te se zabio u ogradu...
Vidi originalni članak

Žena (34) sa zadarskog područja preminula je u nedjelju ujutro u šibenskoj bolnici nakon teške prometne nesreće kod čvora Vrpolje na autocesti A1. Vozač (30) Forda Fieste sa Hvara teško je ozlijeđen te su ga zadržali na liječenju. 

Automobil splitskih registracija se oko 7.30 sati zanio na cesti, u smjeru Zagreba, te je udario u rubnjak. Od snažnog udarca otpao je prednji desni kotač, a Ford se nastavio nekontrolirano okretati po cesti. Zabio se u ogradu, okrenut u suprotnom smjeru od onog kojim se kretao. Svjedoci kažu da je putnica u okretanju ispala iz vozila.

Iz policije kažu da je vozač izletio van kolnika zbog prebrze vožnje. Protiv njega će podnijeti kaznenu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • goran2111 23.01.2012.

    Počivaj u miru kolegice Ivana , kolega iz firme R. I . P . !!!! Goran

  • goran2111 23.01.2012.

    počivaj u miru kolegice Ivana , kolega iz firme !!!! R.IP.

  • RPT 22.01.2012.

    Prestrasno , neznam zasto odma nisu napisali koje Vrpolje ? Vec mise sledila krv kadsam vidila , moj stricevic ima isti auto a ide i prema Vrpolju ali kod Djakova. Zasto nije pisalo ni koje oznake ima auto ? zao mije djevojke pokoj joj vjecni , a momak nadamse da nije tesko povrijedjen ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare