To je to što me zanima!

Žena ranjena u eksploziji još kritično, održavaju ju aparati

Stradalo je pet žena, zaposlenica osječke tvrtke Drava International koja se bavi preradom plastike. U trenutku eksplozije nesretne žene su čistile prostorije
Vidi originalni članak

Dan nakon eksplozije u bivšoj Tvornici žigica Drava u Reisnerovoj ulici u Osijeku i očevida kojeg su obavili policijski službenici Centra za kiminalistička vještačenja 'Ivan Vučetić' iz Zagreba, policija isključuje mogućnost da je uzrok eksplozije vojnog podrijetla. Stvarni uzrok će se ustvrditi naknadno vještačenjem izuzetih tragova.

Inače, zdravstveno stanje najteže ozlijeđene Danijele Valkai (34) iz Luga u Baranji i dalje je teško i opasno po život. Izgubila je obje noge. Prema riječima Josipa Ivića, voditelja Odjela intenzivnog liječenja, Danijela Valkai je priključena na aparate koji dišu za nju. Iako se u subotu pretpostavljalo da bi joj morali amputirati lijevu ruku, do toga ipak nije došlo. 

Josip Ivić kaže da je druga teško ozlijeđena Ružica Kistoth (50) budna i stabilna, dakle izvan životne opasnosti.

U eksploziji stradalo je pet žena. Lakše ozljede zadobile su 44-godišnjakinja iz Osijeka, 33-godišnjakinja iz Ivanovca i 47-godišnjakinja iz Dalja. Žene su zaposlenice osječke tvrtke Drava International koja se bavi preradom plastike. U trenutku eksplozije nesretne žene su čistile prostorije zbog selidbe.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Anna Geto 01.06.2011.

    Ja sam prijateljica od Roberte, a ona je kćer od Danijele Valkai. A danijela Valkai nije izgubila obije noge nego samo jednu! A desnu ruku su joj tri puta operirali!

  • Roberta_1_1 30.05.2011.

    ja sam kćer danijele valkai.i mojoj mami nisu (ošle) obje noge nego samo desna noga... mama mi se probudila nakon što je dva dana bila u komi.

  • bolje_grob_nego_rob 29.05.2011.

    pitanje da li žena koja je teško ozljeđena ima dopunsko zdravstveno osiguranje,s obzirom za koju plaću je radila i ako ima djecu mlađu,ma najžalosnije od svega što nitko neće odgovarati,kaže tu netko raditi se mora,mora se raditi da ali to ne znači da treba pogaziti svoje dostojanstvo,treba javno prokazivati takve firme i privatnike pa ćemo onda vidjeti da li će im tko raditi,ali ljudi su zvjeri pa uvijek ima onaj netko koji je dovoljno neinteligentan da se neželi oduprjeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare