To je to što me zanima!

Žena skočila s prozora u Maksimirskoj i ubila se?

Građani su u ponedjeljak oko 15 sati u zagrebačkoj Maksimirskoj ulici naišli na mrtvo tijelo. Vjerojatno je riječ o ženi koja se ubila...
Vidi originalni članak

U Maksimirskoj ulici u Zagrebu na cesti su građani oko 15 sati vidjeli mrtvo tijelo. Policija je izašla ne teren i obavlja očevid. Neslužbeno doznajemo kako je riječ o ženi, koja je vjerojatno izvršila samoubojstvom skočivši s visine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lady-ka 27.10.2008.

    opet suicid??? ja sam u županiji karlovačkoj, kod nas je ovaj mjesec bilo 8 suicida??? zaista da se upitaš? što ljude tjera na taj čin??? užas!!! nadam se da će netko i po ovom pitanju nešto poduzeti...... tužno!!!

  • normalna 27.10.2008.

    Ma da je faca svi bi se strkali ili da su imali kakve koristi od nje a onako patnica pa nije ih ni briga.aod ma nedo bog nikome.

  • _aod_ 27.10.2008.

    vidjela sam to kad sam isla doma danas, tijelo prekriveno crnom vrecom...uzas...ne zelim vidjet to vise nikada, bilo je previse...a dragi novinari...cemu opet upitnik u naslovu?! cak dva komentara...slazem se sa svima...tko pita sto je bilo sa ovom nesretnom zenom, nitko...glavno da face pune novinske stupce sa svojom smrcu, a za "obicne male" ljude nitko ne pita

Komentiraj...
Vidi sve komentare