To je to što me zanima!

Žena tražila svoje grudi natrag 'da ih može dostojno pokopati'

Zaprimili smo neobičan zahtjev od jedne pacijentice te nas zanima kakva je praksa. Pacijentici su uklonili grudi, a ona ih sada želi natrag - stoji u zahtjevu iz bolnice
Vidi originalni članak

Žena iz Švedske tražila je od bolnice da joj daju grudi koje su joj operacijom uklonili "kako bi ih mogla dostojno pokopati". Zbunjeni zaposlenici uputili su zahtjev švedskom Nacionalnom odboru za zdravstvo, jer nikad dosad nisu imali sličnih zahtjeva.

- Zaprimili smo neobičan zahtjev od jedne pacijentice te nas zanima kakva je praksa s takvim zahtjevom. Naime, pacijentici su kirurzi uklonili grudi, a ona ih sada želi natrag kako bi ih mogla pokopati - stoji u zahtjevu iz bolnice. Nije poznato iz kojeg su razloga grudi odstranjene, no vjerojatno je bila riječ o nekoj malignoj bolesti.

The Local javlja kako su bolnici odgovorili odvjetnici, koji tvrde kako nema nikakvih problema te da pacijentica može dobiti svoje grudi. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Glupan_1 23.01.2013.

    Nema sanse, pa sve sta se odstrani ide na patologiju i smatra se infrektivnim, dakle vec je u procesu unistenja nakon sta se uzmu uzorci koji se pohranjuju.... osim ako joj ne daju kockice materijala 2x2cm. pa di bi dosli kad bi svi htjeli sve svoje "sahranit" a njoj savjetujem razgovor sa strucnom osobom.

  • Filozof_1 23.01.2013.

    Zašto ne, grudi za ženu predstavljaju njenu ženstvenost kao i muškarcima njihov khm muškost .... Poznam nekoliko žena koje su izvadile sve ženske organe, i osim fizičke boli to dosta utječe i na psihu ... Kao žena razumijem i ovo, to je dio nje i ne želi da to završi na medicinskom otpadu ... Nekidan je jedna žena držala svoje srce u rukama, pa zašto ne i ovo :)

  • OneLove 22.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare