To je to što me zanima!

Žena u podrumu našla pitona: Vlasniku pobjegao prije skoro 2 mjeseca, dugačak je tri metra

Stručnjaci su se bojali da će uginuti vani jer noći u Njemačkoj postaju svježe i hladne. Potragu za pitonom su prekinuli u kolovozu jer su mislili da je uginuo
Vidi originalni članak

Žena je pronašla pitona u petak poslijepodne u podrumu u njemačkom gradu Haldenslebenu. Bio u lošem stanju i izgladnio, objavili su vatrogasci u subotu. Vatrogasci su tri metara dugu zmiju uhvatili, stavili u kantu i odvezli na farmu za zmije. Tamo su životinju dobro nahranili. 

Piton je vlasniku pobjegao 24. srpnja. Tražili su ga policija i vatrogasci. Vlasnike pasa i mačaka su upozorili da ih ne puštaju da slobodno trčkaraju na području gdje je zmija nestala. Pretražili su podrume, cijevi, polja i kuće. Pitona su sada pronašli u podrumu koji su prije pretražili. Nejasno je da li tada životinju nisu vidjeli ili je kasnije dogmizao u podrum.

To mu je spasilo život jer mu je u podrumu bilo toplo. Stručnjaci su se bojali da će uginuti vani jer noći u Njemačkoj postaju svježe i hladne. Potragu za pitonom su prekinuli u kolovozu jer su mislili da je uginuo, piše Bild. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sanjakorać 11.09.2021.

    Uskoro bu nam država bila puna divljaći

  • Orfej 11.09.2021.

    Pitonu nije mjesto u kući. Mogao je vani nekoga zadaviti i ubiti

  • Chemica 11.09.2021.

    Pobjegne ti "kućni ljubimac" pa onda mjesecima od njega strepi cijelo susjedstvo. Blago nestvarno zvuči.

Komentiraj...
Vidi sve komentare