To je to što me zanima!

Žena živa izgorjela u autu, a suputnici joj ne znaju ime

Nepoznata je žena dvojici Bugara sjela u auto u Italiji. Kraj Novske su sletjeli s ceste. Ostala je u plamenu. Bugari su u bolnici s teškim ozljedama
Vidi originalni članak

Muškarci su se uspjeli spasiti, žena je ostala zarobljena u plamtećem automobilu. Najvjerojatnije je živa izgorjela u nedjelju oko 6.45 na autocesti Zagreb-Lipovac. Kako doznajemo u PU brodsko-posavskoj, kod Starog Petrovog Sela automobil bugarskih registracija sletio je s autoceste. Prevrtao se i zapalio. Muškarci ženi nisu mogli pomoći. Njih su kolima Hitne medicinske pomoći prevezli u novogradišku Opću bolnicu. Vozaču Citroena, I.M. (35), pukla je prsna kost i teško je ozlijedio trbuh. Suvozač D.I. (34) povrijedio je rameni zglob. Obojica su Bugari. Za ženu tvrde da ne znaju tko je. Policiji su izjavili da su je usput povezli iz Italije za Bugarsku. Ni policija još nije utvrdila njezin identitet. Sumnjaju tek da je srednjih godina. Očevidom su utvrdili da je nesreću skrivio vozač Citroena. Skrenuo je na zaustavni kolnik, ali je izgubio nadzor nad automobilom i sletio s ceste.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Gara 15.02.2009.

    žao mi je žene nedaj bože nikome da tako nasrada...vi koji pišete članke molim vas dali vi uopće znate dije staro petrovo selo,,,napisali ste kraj novske...a od mjesta nesreće do novske ima oko 60km..i usput živim u NG 30g i prvi puta čujem da se tamo navodno nešto ljudima pričinjava i bla bla..

  • johntaylor 15.02.2009.

    gas gas

  • čiča555 15.02.2009.

    johntaylor Onda dobro. Sad ti je sve oprošteno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare