To je to što me zanima!

Ženi (71) je zabetonirao glavu, bacio ju u jezero pa se utopio

Strava: Anton Sch. (72) iz Njemačke ubio je ženu i raskomadao ju. Dijelove tijela je stavio u kofere i bacio u jezero u Austriji. Utopio se s torbama punima kamenja
Vidi originalni članak

Policija je otkrila jezive detalje oko kofera s ljudskim ostacima koje su pronašli početkom tjedna u jezeru Traunsee u Austriji. U koferu su bili dijelovi tijela žene (71)

Policija je otkrila da ju je ubio i raskomadao muž koji je onda počinio samoubojstvo. Utopio se u jezeru s dvije torbe pune kamenja. 

Anton Sch. (72) poznat kao predsjednik karnevalskog udruženja iz Kelsterbacha u Njemačkoj odlučio je u vrijeme božićnih blagdana ubiti svoju suprugu Hilde (71) i sebe. U braku su bili 50 godina. Ne zna se je li ženu zadavio ili pretukao na smrt. U kući u kojoj su živjeli 42 godine je raskomadao ženino tijelo i šest dijelova je stavio u kofere

Nejasno je zašto je glavu žene zabetonirao i stavio u torbu. No vjerojatno je već tada odlučio da će kofere potopiti. Odlučio je dijelove tijela baciti u najdubljem jezeru Austrije - Traunsee, a ideju za to našao je na internetu.. Zbog toga je krenuo na 575 kilometara dug put prema Gmundenu. Prijavio se u hotelu pod lažnim imenom. 

Vikend nakon Nove godine plan je izveo do kraja. No koferi s dijelovima tijela njegove supruge brzo su isplivali na površinu. A onda su specijalci u blizini našli njegovo beživotno tijelo. 

Navodno su supružnici godinama imali problema s alkoholom. Osim toga Anton je bio ovisnik o kockanju i imao je brojne dugove. Postavlja se jedino pitanje kako je Anton prevezao kofere do jezera budući da je njegovo vozilo pronađeno u Salzburgu, piše OE24.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • varešak 07.01.2016.

    Tako to bude kada Bog oduzme pamet.

  • Stig3 07.01.2016.

    Sad će to riješiti Cobra 11.

  • Stari Vuk_1 07.01.2016.

    nikad nereči ne jer i on je volio svoju ženu 50 god. napominjem 50 god onda i onda se desilo ovo i mislim kod takvih starih osoba da nisu u pitanju dugovi,kocka,ljubomora nego bolest o kojoj mi neznamo ništa a iz dana u dan čitamo to na vijestima i nitko nemože reći da se to neće sutra njemu desit. 50 god.ljubit i volit svoju ženu i onda ovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare