To je to što me zanima!

Ženi (91) liječnici otkrili da je trudna: Fetus nosila 60 godina

Čileanka Estela Melendez (91) je pala pa je otišla u bolnicu da vidi jeli sve u redu. Rendgenski snimak otkrio je da se u njenom tijelu nalazi fetus težak čak 2 kg
Vidi originalni članak

Liječnici u malom čileanskom gradu La Boci su ostali u potpunom šoku kad su vidjeli da je Estela Melendez (91) trudna. Nikad nije imala nikakve bolove, a fetus od 2 kg je u njoj bio 60 godina potpuno okamenjen. Ovo stanje je inače poznato kao litopedion ili okamenjena beba.

Starica je došla tek na kontrolni pregled nakon što je pala. Liječnici su najprije mislili da ima tumor no kad joj je napravljena rendgenska snimka otkriven je fetus koji je bio star oko sedam mjeseci kad je preminuo.

- Jeli možete to zamisliti? Punih 60 godina mrtvi fetus je u njoj, a nikad se nije osjećala loše ili ju je nešto boljelo - čudi se Estelin nećak Luis Melendez

Budući da je operacija predstavljala veliki rizik kojeg možda Estela ne bi podnijela iz bolnice su je otpustili kući jer fetus u njoj ne predstavlja nikakvu opasnost za zdravlje.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • bluesunnynight 10.08.2015.

    "jeli sve u redu" - tko je pojeo sve u redu? ;)

  • svejedobro 08.08.2015.

    Čudno mi je kako nije osjetila pomicanje bebe u sebi? Moji u 7. mjesecu trudnoće su se toliko ritali da su me pošteno nalupali iznutra, znala sam bez zraka ostati... Dobro.. treba uzeti u obzir da je bila trudna 50-tih godina prošlog stoljeća..

  • mama2misa 08.08.2015.

    Neznam jel sam ja luda ili šta...znači žena je imala 31 godinu kada je bila trudna i u sedmom mjesecu trudnože dijete je umrlo i ona ništa nije kužila..hallo!!!U sedmom i osmom mjesecu trudnoče dijete je najaktivnije,rita se i okreče..

Komentiraj...
Vidi sve komentare