To je to što me zanima!

Ženi ukrali janje, htjela ih je spriječiti da pobjegnu pa joj automobilom pregazili nogu

Policija u Otočcu je objavila i da su uhvatili i mladića (18) za kojeg sumnjaju da je krao motorne pile, gorivo, novac, brusilice, akumulatore...
Vidi originalni članak

Policija u Otočcu je objavila kako su dovršili istraživanje nad mladićem (18) iz Poduma. Sumnjaju da je 16. veljače iz jednog trgovačkog centra u Otočcu ukrao dvije motorne pile, zatim da je zajedno s 31-godišnjakom iz Poduma u vremenu od 14. do 16. ožujka 2020. godine provalio u skladišta dviju pravnih osoba sa sjedištem u Otočcu iz kojih su ukrali 210 litara pogonskog goriva, bušilicu, trimer, dvije motorne pile, tri kutne brusilice i dva akumulatora. Policija sumnja i da je mladić 22. lipnja 2020. godine provalio u kuću iz koje je ukrao novac u vlasništvu 31-godišnjaka iz Poduma. 

Uhvatili dvojicu

Policija je također objavila da su završili istraživanje nad 19-godišnjakom i 25-godišnjakom (obojica iz Doljana) zbog sumnje da su počinili kazneno djelo dovođenja u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom. Oni se sumnjiče da su 28. svibnja 2020. godine u mjestu Škare teško ozlijedili 57-godišnjakinju. Udarali su je rukama i nogama, te joj zadnjim kotačem automobila prešli preko lijeve noge. Žena ih je pokušala spriječiti da pobjegnu nakon što su joj ukrali janje. 

Protiv osumnjičenih se nadležnim državnim odvjetništvima dostavljaju posebna izvješća kao nadopune kaznenih prijava.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ajetodoo 25.06.2020.

    Dobija sam žuti... bija san u pravu.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare